Międzygatunkowe Zbóje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
katiusha
Re: Międzygatunkowe Zbóje
Oj, to lipa straszna...Niech Ci ta noga szybciutko dojdzie do formy

- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Nie jest źle. Przeżyłam pokazy. Było bardzo miło. Baardzo dużo ludzi, hałas masakryczny, ale też muszę powiedzieć, że na takich pokazach strasznie dużo totalnie bezkrytycznych rodziców, nie wnikam głębiej w stan ich umysłu. Rozumiem, że można zwierzątka głakać, w końcu każdy stara się na takie imprezy przywieźć i zaprezentować te najbardziej łagodne i najpiękniejsze, ale zawsze trzeba się upewnić, zapytać hodowcy o pozwolenie. Krzykaczka co 5-10 minut przypominała, że głaskanie zwierzątek jedynie po przyzwoleniu hodowcy. Rodzice na to co? Dzieciaczki takie mini na rączkach jeszcze a oni łapy im do pojemników pakują z różnymi zwierzakami. Co jakby utknęła ręka w klatce z królikami. Tam nie było miniaturek. Miałam mojego kochanego Alberta, pamiętam jak się zdenerwował, potrafił uszczypać mocno a to i tak tylko dlatego, ze w porę porwałam rękę, a co z wężami, myszkami, fretkami, jeżami, czy nawet chomikami?
Po za tym było bardzo sympatycznie. Było co oglądać i podziwiać. Zdjęcia zrobiłam jedynie telefonem, ale postaram się wrzucić kilka lepszych. Mam nadzieję, że hodowla Anazel, pożyczy mi kilka fotek, to również wstawię.
Po za tym było bardzo sympatycznie. Było co oglądać i podziwiać. Zdjęcia zrobiłam jedynie telefonem, ale postaram się wrzucić kilka lepszych. Mam nadzieję, że hodowla Anazel, pożyczy mi kilka fotek, to również wstawię.
- etycja
- Kontakt:
Fotorelacja składająca się z moich zdjęć i zdjęć Ani Sosnowskiej z hodowli Anazel. Te gorsze zdjęcia to moje

To, co każdy świniomaniak lubi najbardziej

Myszki z hodowli Anazel

Odetka pakuje

Resztę zdjęć wstawię dziś wieczorem, jeśli tylko czas pozwoli. Warto poczekać bo zdjęć dużo a mogłoby być jeszcze więcej

To, co każdy świniomaniak lubi najbardziej

Myszki z hodowli Anazel

Odetka pakuje

Resztę zdjęć wstawię dziś wieczorem, jeśli tylko czas pozwoli. Warto poczekać bo zdjęć dużo a mogłoby być jeszcze więcej
- etycja
- Kontakt:
Kiszunia kochani. Pani Fruzia nie doceniła zapędów dużej i poświęcenia nabiału Nesquicka. Nie życzy sobie towarzystwa. Ma w nosie jego prezentowanie wdzięków, "Spadaj malutki, mam cię w nosie". Biedny Nesio
Tak się stara a ona taka nieczuła.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Khem khem, dolej jej wina do poidełka, może złagodzi jej obyczaje 
- etycja
- Kontakt:
Ale to kobiety stają się ładniejsze wprost proporcjonalnie do wypitego wina. Ona i bez tego urocza a łysolek, no cóż, może uszy jej się nie podobają, może charakter, czy to, że rudzielec. Dla mnie on piękny i cudowny a ona mówi stanowcze nie. Nie powiększę już stadka. Nie wiem co zrobię jeśli się nie dogadają.joanna ch pisze:Khem khem, dolej jej wina do poidełka, może złagodzi jej obyczaje