Z powodu choroby Orkiego kolejne łączenie z moimi chłopakami będzie musiało jeszcze poczekać, więc narazie jest wstępna rezerwacja dla mnie
Orki - piękny świnkochłopak - z Larsem[Cieszyn] w DS
Moderator: silje
-
speedy
Re: Orki - piękny świnkochłopak [Cieszyn]
Orki ma niestety pasożyty, ale jesteśmy już po zastrzyku u weta. Teraz już tylko musimy poczekać, aż wszystkie robale pouciekają
Z powodu choroby Orkiego kolejne łączenie z moimi chłopakami będzie musiało jeszcze poczekać, więc narazie jest wstępna rezerwacja dla mnie
-
Shudernight
Mam nadzieję że maluch szybko wyzdrowieje.Mimo wszystko nie podoba mi się ta sytuacja z tą adopcją
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Co Ci się nie podoba?Shudernight pisze:Mam nadzieję że maluch szybko wyzdrowieje.Mimo wszystko nie podoba mi się ta sytuacja z tą adopcją
-
speedy
Przepraszam, a co Ci się nie podoba? Nie zostałam powiadomiona od Ciebie, czy poczekasz jak skończy się łączenie Orkiego czy nie, a w dodatku zarezerwowałaś inną świnkę, więc uznałam, że już nie jesteś chętna na adopcję, więc w czym problem?Shudernight pisze:Mam nadzieję że maluch szybko wyzdrowieje.Mimo wszystko nie podoba mi się ta sytuacja z tą adopcją
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dziewczyny sprawa jest wyjaśniona, nie zaogniajmy tematu.
-
speedy
We wtorek idziemy do weta na kolejny zastrzyk. Pasożytów w sierści ma już wyraźnie mniej, czyli leczenie jak najbardziej się udaje 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
No i jak tam??