Ucałowania dla Ciebie Sempreverde...
od Szarloty!!!!
Szarlotka, Sznajder i Szamir [W-wa] Wszyscy w DS!
Moderator: silje
Re: Szarlotka (DS), Sznajder i Szamir (wst. rez.) [W-wa]
Śliczna
Może jeszcze się Szarlotka przekona do piętra, a nawet jeśli nie, to w zasadzie jej wybór
Pokażcie jeszcze kiedyś Dosię i Tosię na zdjęciach! I pomyślcie nad konkursem kalendarzowym, macie trzy piękne panny i boską willę, kategorie 1 i 2 są idealne. A dla Tosi kategoria 5
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =59&t=4769
Może jeszcze się Szarlotka przekona do piętra, a nawet jeśli nie, to w zasadzie jej wybór
Pokażcie jeszcze kiedyś Dosię i Tosię na zdjęciach! I pomyślcie nad konkursem kalendarzowym, macie trzy piękne panny i boską willę, kategorie 1 i 2 są idealne. A dla Tosi kategoria 5
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =59&t=4769
Re: Szarlotka (DS), Sznajder i Szamir (wst. rez.) [W-wa]
Szamir i Sznajder już są w DS!
Mam nadzieję, że DS wstawi kilka fotek z nowego domku, bo klatkę mają bardzo zacną
Mam nadzieję, że DS wstawi kilka fotek z nowego domku, bo klatkę mają bardzo zacną
Re: Szarlotka, Sznajder i Szamir [W-wa] Wszyscy w DS!
To super wiadomość, zastanawialiśmy się co u nich.
Również czekamy na foty
Również czekamy na foty
Hej!
Maluchy mają się bardzo dobrze- rosną jak na drożdżach, mają duży apetyt i ogrom energii Ogórek został po mamusi również ulubionym warzywkiem i przysmakiem Zainstalowałam im hamak, ale na razie jeszcze nie wyczuwają o co chodzi. Wciąż uciekają jak się je próbuje wziąć na ręce, ale już jak się weźmie są mega tulaśne i kochane Nawet nauczyły się robić siusiu (i większość bobków) do kuwetki!
Są cudowne!
Jakbyście mnie poinstruowali jak dodaje się zdjęcia to wkleiłabym całą kolekcję )
Maluchy mają się bardzo dobrze- rosną jak na drożdżach, mają duży apetyt i ogrom energii Ogórek został po mamusi również ulubionym warzywkiem i przysmakiem Zainstalowałam im hamak, ale na razie jeszcze nie wyczuwają o co chodzi. Wciąż uciekają jak się je próbuje wziąć na ręce, ale już jak się weźmie są mega tulaśne i kochane Nawet nauczyły się robić siusiu (i większość bobków) do kuwetki!
Są cudowne!
Jakbyście mnie poinstruowali jak dodaje się zdjęcia to wkleiłabym całą kolekcję )
Instrukcja wstawiania zdjęć: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =17&t=2278
- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ale śliczniaki baranki
Widać, że dobrze się u Ciebie mają! Jak idzie nauka kuwetkowania?
Widać, że dobrze się u Ciebie mają! Jak idzie nauka kuwetkowania?
Bardzo dobrze Staram się ich nagradzać, jak zrobią siusiu do kuwetki, czasami nie ogarną o co chodzi, ale w większości załatwiają się właśnie tam. Nawet większość bobków robią do kuwetki! Czyściutkie chłopaki Oby im tak zostało
Potrzebują bardzo dużo ruchu, nawet wybieg zdaje się być dla nich za mały Mam pewną wątpliwość: Jak są bardzo blisko siebie i charakterystycznie 'trukają' to czy jest to oznaką, że się 'kłócą' czy raczej coś tam sobie opowiadają ciekawego?
Potrzebują bardzo dużo ruchu, nawet wybieg zdaje się być dla nich za mały Mam pewną wątpliwość: Jak są bardzo blisko siebie i charakterystycznie 'trukają' to czy jest to oznaką, że się 'kłócą' czy raczej coś tam sobie opowiadają ciekawego?