Buahahaha popłakałam siędortezka pisze:widzisz jakie masz wspaniałe pipetki.. mogłaś dzięki temu dłużej pospać.. potem już tylko wrzucić do miski, zalać mlekiem i voilàkatiusha pisze: I śniadanie mi zrobiły..![]()

Moderator: pastuszek
Buahahaha popłakałam siędortezka pisze:widzisz jakie masz wspaniałe pipetki.. mogłaś dzięki temu dłużej pospać.. potem już tylko wrzucić do miski, zalać mlekiem i voilàkatiusha pisze: I śniadanie mi zrobiły..![]()
Hahaha, wracając do Waszej wczorajszej rozmowy to ja z moim też w jednej firmie, jeszcze sobie grafik razem robimy, żeby mieć jakieś dni razem wolnedortezka pisze:no ja już nie chciałam nawet pisać, że ja ze swoim też w jednej firmieTysia pisze:Patologia mówicie? A jak się ze swoim Tz pracuje biurko w biurko ?
Wiecie czemu Nina gulga? To nasz tajny kod. Ona też jest moim supertajnym szpiegiem. Umówiłyśmy się, że jak Kati będzie coś kombinować i podejrzanie się zachowywać, to zacznie dziwnie gulgać. Wtedy Duża na pewno napisze o tym na forum, a wtedy ja wyślę armię skakunów żeby dokładnie zbadać sprawękatiusha pisze:"Cały czas mam wrażenie, że mam szpiega na ogonie.."