Spokojnie pastuszku, jeszcze nikt-na wpłaty jest 14dni, a ja PW z podsumowaniem wygranych aukcji wysyłałam 26,27 maja, więc nie ma co panikować. Teraz nie mam dostępu do komputera- z telefonu piszę ale wczesnym popołudniem zajrzę na konto-wiem, że dziś powinna być na koncie na pewno jedna z końcowych wpłat, a może dwie?
Co do wpłat za wysyłkę fantów -nikt się nie skarżył, więc zakładam, że wszystko idzie sprawnie. Generalnie jestem pod wrażeniem -atmosfera bazarkowa jest świetna, a pierwsze wpłaty za fanty wpłynęły błyskawicznie-widać, że ludzie potrafią się otworzyć na potrzeby naszych mniejszych braci
Edit: Zaktualizowałam 1 post wpłatami, które dziś wpłynęły.
Wielki Bazarek na zabieg Lukrecji /podsumowanie 1 post
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
-
- Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
- Kontakt:
Re: Wielki Bazarek na zabieg Lukrecji /rozliczenia 1 post
Ja czekam jeszcze na wpłatę za przesyłkę od Sylwi&Daria.
Dzisiaj wysłałam kolejną paczkę, do sosnowa. Została mi jeszcze tylko jedna do wysłania, czekam na wpłatę od talia.
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Nadałam do wiśni - mam nadzieje, że wybaczy mi mały poślizg
Spoko.
Chwilowo nie ogarniam co od kogo ma przyjść
Czytadła mi potrzebne na lipcowy urlop, więc czasu jest jeszcze sporo
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Wysłałam do Ciebie we wtorek.wiśnia pisze:Spoko.
Pozdrawiam
Inez własnie wczoraj przyszło czytadło
Dzięki
Dzięki
-
- Kontakt:
Niestety, pewnie będę musiała zakończyć bazarek bez udziału Tali ( wygrała jedną licytację ) - nie odebrała do dziś PW ode mnie, nie kontaktowała się też z LidiąB ( chyba to się, Lidio, nie zmieniło? ). Zaraz po niedzieli podsumujemy bazarek - ale nawet bez kalkulatora widać, że udało nam się uzbierać niezłą sumkę .
Lukrecja jest już po operacji,a na Waszej hojności skorzystają też inne stowarzyszeniowe tymczaski, bo naddatek pójdzie na ich leczenie . W pierwszej kolejności chciałaby te pieniążki przeznaczyć na "leczenie zwyczajne" innej mojej podopiecznej - Felicji - która co prawda nie wymaga zabiegów operacyjnych, ale i tak troszkę pieniążków na jej kuracje wydajemy - zastrzyki, wizyty...niby normalka, ale... Takich "zwykłych", rutynowych kuracji jest w SPŚM co niemiara - a możemy je realizować dzięki Wam. Gdyby nie Wy - a nie Lukrecja, ani jej córka Vanilia, ani Felicja, nie miały by szans na normalne życie - a może nie miałyby szans na życie w ogóle ...
Dziękujemy
Lukrecja jest już po operacji,a na Waszej hojności skorzystają też inne stowarzyszeniowe tymczaski, bo naddatek pójdzie na ich leczenie . W pierwszej kolejności chciałaby te pieniążki przeznaczyć na "leczenie zwyczajne" innej mojej podopiecznej - Felicji - która co prawda nie wymaga zabiegów operacyjnych, ale i tak troszkę pieniążków na jej kuracje wydajemy - zastrzyki, wizyty...niby normalka, ale... Takich "zwykłych", rutynowych kuracji jest w SPŚM co niemiara - a możemy je realizować dzięki Wam. Gdyby nie Wy - a nie Lukrecja, ani jej córka Vanilia, ani Felicja, nie miały by szans na normalne życie - a może nie miałyby szans na życie w ogóle ...
Dziękujemy
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Cieszę się, że mogłam wziąć udział w TAKIM wydarzeniu. Trzymam kciuki za zdrówko wszystkich prosiaczków.
-
- Kontakt:
Urszulo, dziękuję i pozdrawiam