Szarlotka, Sznajder i Szamir [W-wa] Wszyscy w DS!
Moderator: silje
Re: Szarlotka (rez.), Sznajder i Szamir (wst. rez.) [W-wa]
Ale wypasiona klatka, Szarlotka będzie miała królewsko.
Szarlotka dalej karmi maluchy
Wykazuje się naprawdę anielską cierpliwością do tych dwóch małych glutów! Gluty urosły od czasu robienia zdjęć, ale dalej są przesłodkimi minichłopcami Szamir jest zdecydowanie bardziej przytulaśny, a Sznajder za to zdecydowanie bardziej odważny. Porcja słodkości:
Maluchy razem:
Szamir:
Sznajder:
Wykazuje się naprawdę anielską cierpliwością do tych dwóch małych glutów! Gluty urosły od czasu robienia zdjęć, ale dalej są przesłodkimi minichłopcami Szamir jest zdecydowanie bardziej przytulaśny, a Sznajder za to zdecydowanie bardziej odważny. Porcja słodkości:
Maluchy razem:
Szamir:
Sznajder:
- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ach, te karbowane wąsiki
Przyzwyczajaj maluchy za młodu do czesania, bo coś czuję, że to będą mega-Loczki
Przyzwyczajaj maluchy za młodu do czesania, bo coś czuję, że to będą mega-Loczki
Obie owieczki to minichłopcy
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Nie bacząc na wiek i otoczenie wydałam na widok tych zdjęc odgłos : "Łiiiiiiiiiiii!" Co to za cuda, rety! Wiem, że kiedy dorosną, będą, jak powiedziała Martu.ha, megaLoczkami, ale teraz są nieprawdopodobnie wdzięczni.
Cała trójka jest świetna Baranki świetnie odwraca się z wielką perfidią i kizia po tych loczkowych brzuszkach A Szarlotkę mam ochotę przytulać i przytulać, bo jest taka puchata i mięciutka
Przepiękne baranki te maluchy:D
Maluchy ważą 284 i 306g. Wobec tego w ten weekend żegnają się z mamusią... W piątek będą mieć skończone trzy tygodnie, mają dobry wiek i wagę na usamodzielnienie się
- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
Własnie sobie przypomniałam, że miałam wpaść je zobaczyć
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)