Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo

Post autor: Natasza »

Oj to czyszczenie kanalików to bardzo jej pomogło przynajmniej na razie. Mamy jeszcze raz pójsc za 7-8 dni. Kochane wrzucam szczurka, którego obecnie ma nasza Pani wet przekochana. Obecnie szczurek będzie leczony ale po leczeniu szuka dobrego kochającego domku tu link :love: u mnie niestety 12 zwierze nie przejdzie... :( https://www.facebook.com/egzowet/photos ... =1&theater

Jeden z moich gekonów został juz wypryskany na te roztocza i siedział w nowym terra więc dziś mu dokupiłam kokosek wiszący+roślinkę bo tamte sa do wywalenia i biedak musiał poczekac na nowe i teraz dumnie kisi się na górze .

tymczasem ja sobie czekam na kase z PZU a tutaj cisza... dzwonie gdzie moja kasa :D a oni dostali kolejną fakturę ale żadnego odwołania więc logiczne że jak nie ma odwołania to nie płacą... i jutro mój konsultant ma do mnie zadzwonic bo jest na l4 albo nie dosłał im odwołania bo mu umknęło mimo tej faktury albo nie wiem. i już miałam otwierac w czerwcu mój sklepik dla naszych świniąt a tu napewno jeszcze ze dwa tyg jak nie więcej poczekam :glowawmur: jak sama sobie nie dopilnuje to guzik z pętelką . . . dobrej nocki!
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Foggy

Post autor: Foggy »

Nataszkooo, jak dawno tu nie byłam.
Ależ maluchy wyrosły... Raczej już pokaźne dupki, a nie maluchy :lol:

Spokojnie, czasami trzeba długo czekać, żeby wystartować z biznesem, ale czekanie popłaca :buzki:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Twoja cierpliwość na pewno zostanie wynagrodzona i w końcu doczekasz się otwarcia sklepiku :buzki:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

dajcie ludzie spokój co za cyrk. sniło mi się dziś że nie dostane żadnej kasy ... . Właśnie dzwonił prawnik, i to PZU ma mnie gdzieś bo od 35 dni nie dało żadnej kasy mimo wysłanego skanu rezonansu-faktury itd... więc mój pan prawnik ponagli i będą odsetki karne za to że nie wydali żadnej decyzji mimo przesłania dalszego leczenia. Parszywce. No i znowu czekanie... no cóż .. Wasze prosiątka też muszą poczekac :(

A od jutra 4 dni wolne :yahoo: będę cykac świniom :photo:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Dawno mnie tu nie było...A jaki to sklep się otwiera? :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Wszystkodla swinek krolikow i fretek;)). Dzis kupilam za kase z premii transporter a jutro lecimy ze swiniami na przeglad :) fotki wieczorem ;**
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

U mnie już wieczór... gdzie te :photo: ? :102:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Kupiłam transporter ;] ledwo się zmieściły :lol: w końcu dwie wyciągnełam i jechały na kolanach;] jutro albo w nd robimy przegląd ;]

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Yvon

Post autor: Yvon »

Jakie śliczności :jupi: Cudne prośki.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”