Beza i Kremówka-słodkości polecają sie do adopcji [Bielsko]
Moderator: silje
-
joasior
Re: Beza i Kremówka-słodkości polecają sie do adopcji [Biels
Dziewczyny są wstępnie zarezerwowane i jeśli tylko WPA będzie pozytywna (a myślę, że będzie
) to pojadą do nowego domku do AnitaEwelina. 
-
AnitaEwelina
Nie możemy się doczekaać 
-
twojawiernafanka
Trzymamy kciuki za pozytywny przebieg WPA
-
BARLA-B1
Witam
Troszkę nie rozumiem sytuacji powiem szczerze. Na stronie nie ma informacji na temat rezerwacji świnek. Pojawia się dopiero wątku na formum po zalogowaniu. Wczoraj wysłałam mail z prośbą o informację i cisza. Byłam 100% pewna ,że świnki są niezarezerwowane i tak też powiedziałam 9 letniej córce i okazuje się że jest inaczej.... Dramat w moim domu jest nie do opisania ....szkoda ,że pewne sprawy tak wyglądają......
Troszkę nie rozumiem sytuacji powiem szczerze. Na stronie nie ma informacji na temat rezerwacji świnek. Pojawia się dopiero wątku na formum po zalogowaniu. Wczoraj wysłałam mail z prośbą o informację i cisza. Byłam 100% pewna ,że świnki są niezarezerwowane i tak też powiedziałam 9 letniej córce i okazuje się że jest inaczej.... Dramat w moim domu jest nie do opisania ....szkoda ,że pewne sprawy tak wyglądają......
-
joasior
Świnki zostały dosłownie kilka dni temu zarezerwowane i to dopiero wstępnie, ponieważ jeszcze nie było wizyty przedadopcyjnej. Aktualizacji na stronie głównej dokonuje chyba administrator ale on też nie jest w stanie zrobić tego z dnia na dzień, tym bardziej że mamy teraz długi weekend.
Nie wiem dlaczego Pani przekazała córce (nawet nie wiedząc o ich rezerwacji), że adoptuje świnki skoro po pierwsze trzeba spełnić pewne wymagania dotyczące warunków bytowych dla świnek (klatka, pokarm, wybieg, itp.), po drugie musi znaleźć się w Pani okolicy osoba do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej oraz transport z mojego Miasta do Pani Miasta i dopiero później mogę decydować czy wyadoptować Pani świnki czy nie. Maili nie czytam codziennie, tym bardziej że mam swoją pracę, małe dziecko a wolontariuszem jestem dodatkowo, więc nie zajmuję się adopcjami 24 godziny na dobę, tylko wtedy kiedy mam czas. Więc proszę o choć trochę zrozumienia. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi mającymi swoje rodziny, pracę i codzienne obowiązku.
Nie wiem dlaczego Pani przekazała córce (nawet nie wiedząc o ich rezerwacji), że adoptuje świnki skoro po pierwsze trzeba spełnić pewne wymagania dotyczące warunków bytowych dla świnek (klatka, pokarm, wybieg, itp.), po drugie musi znaleźć się w Pani okolicy osoba do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej oraz transport z mojego Miasta do Pani Miasta i dopiero później mogę decydować czy wyadoptować Pani świnki czy nie. Maili nie czytam codziennie, tym bardziej że mam swoją pracę, małe dziecko a wolontariuszem jestem dodatkowo, więc nie zajmuję się adopcjami 24 godziny na dobę, tylko wtedy kiedy mam czas. Więc proszę o choć trochę zrozumienia. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi mającymi swoje rodziny, pracę i codzienne obowiązku.
-
BARLA-B1
Oczywiście rozumiem. Myślę że warunki spelnilibysmy w 120%. Trudno ....nie udało się 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Ale mamy też inne świnki w dziale adopcji, proszę przejrzeć wątki, może któraś para podbije wasze serca 
-
AnitaEwelina
Czekamy na te wspaniałe słodkości
Odległość jest spora ale warto poczekać

-
AnitaEwelina
Dziś wyruszyły w drogę... do swojego nowego domu,
do naszego domu
Czekamy i mamy nadzieję , że dobrze zniosa daleka podróż.