Czarna i Agatka już w nowych domkach. :))
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Czarna i Agatka już w nowych domkach. :))
No to rewelacja!
Miałam dziś przecudną pobudkę, godzina 5.50 ( i tak miałam wstać za 15 min. ) a tu mnie budzi jakiś ćwierkający ptaszek no ale co się dziwić Marysia to przecież skowronko-świnka 

U świnulek nic nowego, ale to przecież dobrze - Marysia już nie dostaje nic na złogi od 3 m-cy i na razie nie musi. 

- sosnowa
- Kontakt:
Dziś Marysia miała mieć robione usg kontrolne, ale ze względu na pogodę była tylko psica Ira. Świniulki pójdą na badanie jak się ociepli nie będę ryzykowała ich zdrowia, tym bardziej, że nic się nie dzieje( w przeciwieństwie do psa
) pfff ,pfff, pfff. Oprócz tego trwają wyleże w nowych jamkach od Pastuszka, które miały dostać dopiero w sobotę ale nie wytrzymałam

- sosnowa
- Kontakt:
Wyleż jak malina
Trzymam kciuki za psie sprawy.

Trzymam kciuki za psie sprawy.
Dzięki ,ale ... to już i tak hmmm... starość .... 15 lat na karku u psa w typie owczarka to już i tak bardzo dużo nawet weterynarz się dziwi
. Lepiej nie będzie 

Moje słoneczka po kontroli u wspaniałej dr Ani ( usg i ukg) ,są zdrowiutkie- u Marysi po złogach ani śladu( bez leków) 

Marysia świnką naleśnikową nie jest i nawet nie lubi być brana na kolankowanie (woli swojego męża) ale to ona właśnie teraz(zamiast Irci) wita nas gdy wracamy do domu głośnym Qłik....