Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
ANYA
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Alf biega po pokoju. Bobki ma juz twardsze ale jeszcze nieuformowane. Ale od wczoraj jest duza roznica
Od razu widac, ze jest mu lepiej. Oby jutro byly juz normalne boby
Ale sie ciesze ze on tak biega i chrumka 
-
ANYA
To bylo przedwczoraj jak dalam Ryanowi lekarstwo w ogorku a wczoraj dostal biegunki, wiec mysle ze to od tego.Laraine pisze:Z biegunką niestety nie ma żartów, dobrze, że się zorientowałaś. Al, nie podkradaj żadnych świeżych, to dla Twojego dobra
Na razie Ryan dostaje swiezynki na osobnosci, zeby nie kusic Alfa.
-
ANYA
Kochani, dzisiaj mija dokladnie 2 lata jak Ryan przybyl do mojego domu.Mial ok 12 tyg, ale niestety nie znam jego daty urodzenia. Niestety nie bedzie imprezy ze wzgledu na Alfa, ktory nie moze jesc zieleninki, ale prezenty sa w drodze I mam nadzieje, ze dzisiaj lub jutro bede mogla je wreczyc Ryanowi. Dla reszty tez mam podarunki I wiem, ze beda sie bardzo cieszyc
BTW Alf czuje sie juz lepiej, wiec wiem, ze wszystko wroci juz niedlugo do normy.
BTW Alf czuje sie juz lepiej, wiec wiem, ze wszystko wroci juz niedlugo do normy.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
-
AniBanani
No Ryan sto lat, może jako prezent karnet na fitness ze Nolduchną i Fragolą 
-
ANYA
Ryan ma fitness w domu, ale z dziewczynami bardzo chetnie skorzysta z prezentuAniBanani pisze:No Ryan sto lat, może jako prezent karnet na fitness ze Nolduchną i Fragolą
Ryan bardzo dziekuje za zyczenia. Teraz tylko czeka na prezent ktory jeszcze nie doszedl