Jaka płetwa rekinia
Balbinka i Fiona za TM :,((
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Balbi i Fiona - ech, nawrót choroby :(
Mam nadzieję, że wszystkie problemy jedzeniowo-brzuszkowe już się skończyły

-
Tysia
Re: Balbi i Fiona - ech, nawrót choroby :(
Co do stawu.. Moja Flora przestała mi jeść siano i 4 wetów nic nie stwierdziło. Dopiero piąty wpadł na to, że staw jest zwichnięty. Początkowo nie jadła siana, po 5 miesiącach około, miała problemy juz z karmą. I tak z dnia na dzień przychodziły problemy z innymi pokarmami, aż w końcu wylądowała na karmieniu ręcznym, plus starty ogórek, może marchewka, czesem jakiś listek wciągnęła. Często się krztusiła i wypluwała, wszystko zależało od dnia. Siekacze były proste, a przerosty trzonowców minimalne. Na rtg coś tam dr widział, że jest nie tak.. więc nie wiem.martuś pisze:Ale przy stawie żuchwowo-skroniowym to chyba w ogóle by nie jadła i siekacze miałaby starte po skosie?Bo u niej to jest problem z jedzeniem co kilka dni a nie cały czas...
Ciekawe czy Balbinka będzie chętnie jadła bobki koleżankiA jaki jej podajesz probiotyk? Może warto teraz zmienić na coś innego?
-
balbinkowo
Re: Balbi i Fiona - pomału wychodzimy na prostą :fingercross
Kurcze u nas zwichnięcie nie ma. Tak sądzę. Objawy też nieco inne...
oby to nie było to
Podaje Balbi od tygodnia codziennie po kilka bobków Fiony i jak dotąd (odpukać) bobeczki są wzorowe
martuś a płetwę rekina Balbi stawia jak jest zła, naburmuszona i gotowa do ataku
Podaje Balbi od tygodnia codziennie po kilka bobków Fiony i jak dotąd (odpukać) bobeczki są wzorowe
martuś a płetwę rekina Balbi stawia jak jest zła, naburmuszona i gotowa do ataku
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Czyli faktycznie groźny rekinek się z niej robibalbinkowo pisze:martuś a płetwę rekina Balbi stawia jak jest zła, naburmuszona i gotowa do ataku
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ohh
Faktycznie okrąglutka
Oby tak dalej 
-
katiusha
Mmmmm....doskonałe krągłości

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Brawo! Niech tyje i zdrowieje
Wspaniałe, że ma Fionkę która ją motywuje do jedzenia. A nie ma miękkich bobów po trawie? Dawałaś jej seler naciowy? Bo Szkatule bardzo zasmakował.
Ach jak apetyt świnki może cieszyć
Wspaniałe, że ma Fionkę która ją motywuje do jedzenia. A nie ma miękkich bobów po trawie? Dawałaś jej seler naciowy? Bo Szkatule bardzo zasmakował.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
super wieści
niech się dalej ładnie zaokrągla
niech się dalej ładnie zaokrągla
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
balbinkowo
Właśnie po trawie nic jej nie jest, za to dziś po warzywkach plastelinowe boby się trafiły to zabrałam im warzywa, podałam Balbi specjał a'la Fiona i wszystko wróciło do normyDzima pisze:Brawo! Niech tyje i zdrowieje![]()
A seler naciowy jakiś czas temu odkryłyśmy i lubią go bardzo, zwłaszcza liście jak się trafią, ostatnio szaleją za cykorią