Mysza, Winyl i Zołza
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
Re: Karinka i Karmelcia
Mieszkam na Piaskach, więc zarówno do Lindego, jak i Bielańskiego nie mam daleko Ale sama się do Bielańskiego nie zapuszczam, bo prędzej bym się zgubiła. Muszę swojego TŻta wyciągnąć tam, bo dopóki nie zamieszkaliśmy razem, Bielański miał po drugiej stronie ulicy.
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
Kropcia na naszym osiedlu, od wczoraj do 29 maja, są psikane trawniki środkiem na chwasty. Nie zrywaj zieleninki dziewczynom
- Kropcia
- Kontakt:
Nie zrywam, nie mam zamiaru zrywać czegoś, co jest w bliskiej odległości od ulicy. Nie chcę, by mi panny rozstroju żołądka dostały. Pewnie im coś z mazurskich łączek przywiozę niebawem
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
W lasku bielańskim nie da się zgubić Tzn. mnie się jeszcze nie udało, a jestem w tym wybitna. Mam tam trochę dalej niż Wy, ale to moje ulubione miejsce (z tych bliskich) na rower.
- Kropcia
- Kontakt:
Val, pytanie ile czasu mieszkasz w Warszawie Ja jestem tu od 6 lat, a w lasku byłam może ze 3 razy tylko. Wolę się nie zapuszczać sama. Jakoś nie ufam sobie, potem jeszcze powiem, że drogi nie znalazłam, bo drzewa mi wszystko zasłoniły
Ja w Warszawie całe życie, ale na Żoliborzu też niecałe 6 lat Może na początku lepiej zwiedzić lasek rowerem - nawet jak się zgubisz, to szybciej wyjedziesz. Albo chodzić obrzeżami, jeśli nie przepadasz za rowerem. To już co kto lubi Ja zieleniny dla świnek nie rwę nigdzie, gdzie psy chodzą, a tam chyba przynajmniej miejscami są zakazy wyprowadzania. Sama mieszkam przy Sadach Żoliborskich, co jest piękne, ale użyteczność dla świń zerowa, bo i blisko ulicy, i psów mnóstwo. Ani trawy, ani gałązek...
- Kropcia
- Kontakt:
Hahaha Val, też mamy do siebie bliziutko Super Ja zielone mazurskie przywiozę im za tydzień. Mam nadzieję, że mnie TŻ nie ubije, że będzie w samochodzie pachniało trawą
- Kropcia
- Kontakt:
Sorki za post pod postem. Karmela jest drewnożercą i to mnie z lekka przeraża pod kątem półek i płyty, którą będę ogradzać wybieg. W wolnej chwili wstawię jej arcydzieło, które zrobiła w drewnianym domku...
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Popytaj o gałązki z jabłoni, albo po prostu pozwól jej gryźć, widac tego potrzebuje...
Daj im gałązki do gryzienia...albo odrazu cały konarKropcia pisze:Sorki za post pod postem. Karmela jest drewnożercą i to mnie z lekka przeraża pod kątem półek i płyty, którą będę ogradzać wybieg. W wolnej chwili wstawię jej arcydzieło, które zrobiła w drewnianym domku...
U mnie Riva wiecznie bawi się w stolarza i próbuje mi w stoliku nogi skrócić widać uważa że wciąż jest za wysoko
Na szczęście TŻ skwitował to tylko stwierdzeniem - eee...i tak wymieni się