Tutaj masz widoczne obrazki, magnesy, naklejki - przynajmniej to co się ostało z soboty
Zoobotanica 2013 Wrocław
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
- pastuszek
- Kontakt:
Re: Zoobotanica 2013 Wrocław
A ja się jeszcze zapytam, bo miały być hamaki i inne duperele od innych osób i firm z forum - jak rozumiem nic od nich nie dostaliśmy na targi?
Tylko ja, Oxi i Roksi coś przekazały?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Ja z Kamilą nie rozmawiałam, Kimera przekazała już wcześniej i te rzeczy były w stolicy, z Chicą straciłam kontakt bo padło stare forum a ona miała iść do szpitala... Czy ktoś jeszcze coś robi??pastuszek pisze:A ja się jeszcze zapytam, bo miały być hamaki i inne duperele od innych osób i firm z forum - jak rozumiem nic od nich nie dostaliśmy na targi?
- pastuszek
- Kontakt:
To chyba tylko Nasza trójka była na targach. Parę osób pytało o hamak, więc właśnie zdziwiona byłam, że nie mieliśmy, bo ktoś miał szyć.
- dortezka
- Kontakt:
no ja pastuszku miałam nadzieję, że będzie Twój trójkątny.. TŻ jakiś dobry humor miał.. a tak, to nie będzie już takie proste go przekonać go że ten hamak naszym świnkom jest NIEZBĘDNY
a poza tym ja na takie targi chodzić nie mogę.. najchętniej to bym wszystkie te zwierzęta zgarnęła do domu
Niewiele brakowało, a bym z Maine Coon'em, do domu wróciła (no dobra, nie takie nie wiele bo 1800zł ). Widzieliście tego czarnego samca? Całe szczęście, że nas na niego nie stać, bo pewnie drugie tyle by szło na wykarmienie miesięczne takiego bydlaka
a poza tym ja na takie targi chodzić nie mogę.. najchętniej to bym wszystkie te zwierzęta zgarnęła do domu
Niewiele brakowało, a bym z Maine Coon'em, do domu wróciła (no dobra, nie takie nie wiele bo 1800zł ). Widzieliście tego czarnego samca? Całe szczęście, że nas na niego nie stać, bo pewnie drugie tyle by szło na wykarmienie miesięczne takiego bydlaka
Wątek moich Pipulek:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
- pastuszek
- Kontakt:
Widziałam go I inne szukające domu z tymi swoimi oczkami "weźmiesz mnie?"...I te kociaki do adopcji.
I ten piesek w piątek znaleziony przed targami
Eh
Ano nie szyłam nic poza kapciochami, bo kto inny miał dostarczyć resztę.
Na następne już ode mnie pójdzie 10 kapciochów, 10 norek i 10 hamaków (5 takich i 5 prostokątnych)
Kapciochów poszło 18, z czego z 5 Nasze dziewczyny kupiły.
I ten piesek w piątek znaleziony przed targami
Eh
Ano nie szyłam nic poza kapciochami, bo kto inny miał dostarczyć resztę.
Na następne już ode mnie pójdzie 10 kapciochów, 10 norek i 10 hamaków (5 takich i 5 prostokątnych)
Kapciochów poszło 18, z czego z 5 Nasze dziewczyny kupiły.
-
- Miejscowość: Wrocław/Dolny Śląsk
- Kontakt:
Kasia zrób mi zdjęcie ty co zostało bo Państwo którzy nie dojechali na targi prosili mnie o kapciocha Czy możemy go policzyć jeszcze jako targowego czyli 23 zl i na konto SPŚM ?
Nie mówcie mi nic o zbieraniu zwierząt. Staram się teraz rodzinę namówić na "mojego" kota I są jej zdjęcia na facebooku Ekostraży Normalnie śni mi się po nocach.
A w naszym kapciochu zakochał się Lucuś Nie można go z niego wyciągnąć. Szkoda, że moje świnie jeszcze nie odkryły do czego służy tunel. Obchodzą, wąchają, ale nie wejdą
A w naszym kapciochu zakochał się Lucuś Nie można go z niego wyciągnąć. Szkoda, że moje świnie jeszcze nie odkryły do czego służy tunel. Obchodzą, wąchają, ale nie wejdą