Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo, Diablo & Shimmer
o widzę że goły nabiał pod firankami jak u Dropsa

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
faktycznie Shimmer cieszy się z nowej zabawki jak nie wiem
naleśniczki, pierożki.. rozmarzyłam się aż 
Jak się chłopcy przeganiają z legowiska
ale na filmiku widać jaki Ryan zrobił się szczuplutki..
no co Ty Assia! szpinak jest pychaAssia_B pisze:Szpinak? Nigdy nie próbowałam dać moim chłopcom... Może dlatego, że ja sama nie przepadam...

Jak się chłopcy przeganiają z legowiska
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Mistrz
Piękny i zwinny. Zabawka fajna, ale ją olał
I jak Ryan i Angelo?
I jak Ryan i Angelo?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ANYA
Chlopaki w jednej klatce. Ryan wcina siano a Angelo lezy I patrzy na Ryana.
Ryan jest strasznie zly ze nie mieszka juz w salonie. Nie wiem czy da rade sie przyzwyczaic. A chce zeby bylo byli sami bo Ryan ma nerwa na inne swinki I bedzie sie wyzywal na Angelo.
Ryan jest strasznie zly ze nie mieszka juz w salonie. Nie wiem czy da rade sie przyzwyczaic. A chce zeby bylo byli sami bo Ryan ma nerwa na inne swinki I bedzie sie wyzywal na Angelo.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Zdecydowanie lepiej żeby byli gdzie indziej niż reszta, u mnie to samo, Gery zaatakował Wiewiórka, bo był zły na wybiegu, że Taśka nie może sięgnąć przez kraty.. Teraz mam dwie świnki w jednej klatce w salonie, dwie w sypialni razem i Gerego samego w kuchni i jaki spokój w końcu
Mam nadzieję, że u Ciebie też tak będzie teraz 
-
ANYA
Lilith no wlasnie moje swinie tez razem byc nie moga ale osobno tez jest zle...
W salonie troche grzmi bo Lewis bardzo nie lubi Alfa i sie go boi. Nie chce nawet do niego do klatki podchodzic
Diablo za to w swoim zywiole i drazni Alfa przez kraty a Alf jakos bardzo ozywiony jest i przeprowadzka bardzo mu sie spodobala.

Za to Ryan jest nieszczesliwy, ze zamknelam go w sypialni. Jest totalny spokoj miedzy chlopakami. Jedza razem, spia i nie ma cykania. Czasami sie poganiaja i pokopia ale bez agresji to robia.
Przyszlam zobaczyc po przerwie czy chlopaki sie za bardzo nie ganiaja (Angelo ma jeszcze szwy) i zastalam Ryana spiacego poza klatka...

A tam mieszkaja w dwoch 120 polaczonych razem

W salonie troche grzmi bo Lewis bardzo nie lubi Alfa i sie go boi. Nie chce nawet do niego do klatki podchodzic
Diablo za to w swoim zywiole i drazni Alfa przez kraty a Alf jakos bardzo ozywiony jest i przeprowadzka bardzo mu sie spodobala.

Za to Ryan jest nieszczesliwy, ze zamknelam go w sypialni. Jest totalny spokoj miedzy chlopakami. Jedza razem, spia i nie ma cykania. Czasami sie poganiaja i pokopia ale bez agresji to robia.
Przyszlam zobaczyc po przerwie czy chlopaki sie za bardzo nie ganiaja (Angelo ma jeszcze szwy) i zastalam Ryana spiacego poza klatka...

A tam mieszkaja w dwoch 120 polaczonych razem

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Ryan, dziadu jeden, kocham cię 
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Shimerek zastanawiał się jak przy pomocy tej nowej zabawki z klatki nawiać, skubaniec jeden

-
ANYA
Ale dokladnie tak bylo. Jak on mial chwilowa zawieche na tej poleczce to wlasnie sobie myslal, ze skoro juz tam jest to wypadaloby nawiac.Inez pisze:Shimerek zastanawiał się jak przy pomocy tej nowej zabawki z klatki nawiać, skubaniec jeden![]()
Spanie z Ryanem w jednym pokoju to nightmare! Jestem dzisiaj jak zombie. Mialam ochote go zlapac i wyrzucic z pokoju. Jego jadaczka w ogole sie nie zamyka. Wczoraj strasznie narzekal, wiec wstalam zobaczyc o co chodzi...no i sie nie dowiedzialam, bo Angelo byl w innym miejscu a Ryan pod kocykiem na sofie...