Wit. C dosyć szybko ulatnia się z wody pod wpływem światła, więc lepiej podawać krople bezpośrednio do pyszczka.
Blanda i Cri [Warszawa] już w DS
Moderator: silje
- effcien
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Blanda i Cri [Warszawa] już w DS
Moje piękne kuleczki.
Wit. C dosyć szybko ulatnia się z wody pod wpływem światła, więc lepiej podawać krople bezpośrednio do pyszczka.
- effcien
- Kontakt:
Jak tam prosinki? 
- Yavii
- Miejscowość: Leighton Buzzard
- Kontakt:
Bardzo dobrze
Były dwa dni ciepłe, gdzie świniaki były na trawiastym wypasie, ale niestety teraz jest deszczowo i zimno, to trzeba inaczej zapełniać czas.
Nauka o chorobach i pielęgnacji zwierząt najwyraźniej ich nie interesuje, a ja im zazdroszczę możliwości poobiedniej drzemki
Przynajmniej pierwszy raz mogłam zaobserwować fazę REM u świniaka 

Pozycja po masowanio-drapaniu plecków:

Stópki!!! I to jaka synchronizacja

Czekam znów na słońce, a wtedy Wam opowiem fotograficznie o pewnej platonicznej miłości międzygatunkowej ze świnkami w jednej z głównych ról:P
Nauka o chorobach i pielęgnacji zwierząt najwyraźniej ich nie interesuje, a ja im zazdroszczę możliwości poobiedniej drzemki

Pozycja po masowanio-drapaniu plecków:

Stópki!!! I to jaka synchronizacja

Czekam znów na słońce, a wtedy Wam opowiem fotograficznie o pewnej platonicznej miłości międzygatunkowej ze świnkami w jednej z głównych ról:P
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
oooooch! Musisz mieć jakieś szczególne właściwości!
- effcien
- Kontakt:
Jakie piękne szkitki! Cudownie widzieć, że im dobrze. Full relaks, tak powinno być zawsze. 
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ale dziewczyny odpłynęły
Długo czekały na swój domek ale widać, że tak musiało być bo czekały na Ciebie!
Długo czekały na swój domek ale widać, że tak musiało być bo czekały na Ciebie!
- Yavii
- Kontakt:
Dzięki
Loszki są niesamowite, niby są u mnie nieco ponad 2 tydzień, a wydaje mi się jakbym je miała od maleńkości 
Kiedy pada, świnki się nudzą i dlatego by je nieco ożywić, ucięłam dwie nogawki od starych jensów, pozawijałam rogi i już oto miały tunele. Capi (Blanda) momentalnie zaczęła w nich szaleć i rozpychać się (wyglądało to jak wielki jensowy robak), a gdy się zmęczyła zrobiła sobie w nich drzemkę. Mniej odważna Cri jest średnio do nich przekonana. I tak jest noc - Cri śpi w norce od Effcien, a Kapi w nogawko-tunelu
Kiedy pada, świnki się nudzą i dlatego by je nieco ożywić, ucięłam dwie nogawki od starych jensów, pozawijałam rogi i już oto miały tunele. Capi (Blanda) momentalnie zaczęła w nich szaleć i rozpychać się (wyglądało to jak wielki jensowy robak), a gdy się zmęczyła zrobiła sobie w nich drzemkę. Mniej odważna Cri jest średnio do nich przekonana. I tak jest noc - Cri śpi w norce od Effcien, a Kapi w nogawko-tunelu
- effcien
- Kontakt:
Ha! A u mnie były takie całkiem nienorkowe, zdecydowanie wolały leżeć na norkach albo pod baldachimem z koca. Zmiana domu i zmiana obyczajów, jak widać.
A krzyczą o jedzenie? U mnie to Cri zdecydowanie najgłośniej i najrozpaczliwiej się wydzierała.
Nie sposób było niczego nie dać, bo serce krwawiło. 
A krzyczą o jedzenie? U mnie to Cri zdecydowanie najgłośniej i najrozpaczliwiej się wydzierała.
- Yavii
- Kontakt:
Co do jedzenia, to cały czas krzyczą, nawet jak dopiero co zjadły
Wystarczy, że ktoś wejdzie do pokoju, a nie daj Boże zaszeleści jakąś reklamówką - jest wtedy taki koncert, że chyba na polu słychać 
- effcien
- Kontakt:
Czyli nic się w tej kwestii nie zmieniło.
Dobrze, dobrze, jak jest krzyk, przynajmniej wiadomo, że świnki w tym domu mieszkają.