Szczepcio i Tońcio - białaski - już w DS!
Moderator: silje
Re: Szczepcio i Tońcio - białaski u Karo [W-wa] - REZERWACJA
Bardzo dziękujemy - zapasy mamy. I jeszcze paczkę karmy od Karo.
Fajnie,że chłopcy się rozkręcają. Bałam się, że w nowym miejscu odstawią popis histerii i paniki.
Chłopcy to udany wesoły duecik.
Szczepcio się ośmielił-podchodzi sprawdzic, co dają jeśc, obwącha, spróbuje podgryźc paznokcie (może też jadalne). Tońcio chowa się w cieniu brata, ale też już jest na tyle odważny, by jeśc w naszej obecności.
A do tego bardzo są zgrani, tylko pozazdrościc-Tońcio nie miał śmiałości wyjśc na kolację z tuneliku, w którym siedział, a pachniało mu pomidorkami, to mu Szczepcio podturlał kawałek pod tunel. Taki brat to skarb!
Teraz siedzą na swoim wybiegu - ojej tyyyle przestrzeni! W pewnym oddaleniu mieszkają nasze panny. Najpierw panowie się ożywili, kiedy usłyszeli, że są tu jeszcze jakieś świnki. Ale jak się nasze dziewczyny zaczęły kłócic, to się panowie zamilkli i na wszelki wypadek się pochowali. Nie dziwię im się.
No i niezłe z nich sianochłony i sianożercy.
Fajne z nich świnki
Szczepcio się ośmielił-podchodzi sprawdzic, co dają jeśc, obwącha, spróbuje podgryźc paznokcie (może też jadalne). Tońcio chowa się w cieniu brata, ale też już jest na tyle odważny, by jeśc w naszej obecności.
A do tego bardzo są zgrani, tylko pozazdrościc-Tońcio nie miał śmiałości wyjśc na kolację z tuneliku, w którym siedział, a pachniało mu pomidorkami, to mu Szczepcio podturlał kawałek pod tunel. Taki brat to skarb!
Teraz siedzą na swoim wybiegu - ojej tyyyle przestrzeni! W pewnym oddaleniu mieszkają nasze panny. Najpierw panowie się ożywili, kiedy usłyszeli, że są tu jeszcze jakieś świnki. Ale jak się nasze dziewczyny zaczęły kłócic, to się panowie zamilkli i na wszelki wypadek się pochowali. Nie dziwię im się.
No i niezłe z nich sianochłony i sianożercy.
Fajne z nich świnki
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Dziś wieczorem zawozimy z Karo chłopaków do nowego DS. Będzie tez wpa - ale to dobrzy znajomi Martu.hy, więc nie przypuszczam żeby coś miało pójść "nie tak", ale zobaczymy
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Pięknośći trzymam za WPA
- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
O, to nawet nie wiedziałam, że już dzisiaj
Ale super, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Ale super, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Powoli pakując bohaterów tego wątku też trzymamy kciuki za pomyślną przeprowadzkę