Amala, Aloki, Tania, Baylee, Elusia, Misia, Wakuś i Pola.

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Izerka

Re: Amala i Aloki - małe słoneczka

Post autor: Izerka »

hej czy te prosiaczki są do oddania czy sprzedania i jeżeli hodowla jest w likwidacji to może jest tam jeszcze jakaś samiczka do sprzedaży lub oddania . Nasza samotna 4 mies. bunia powinna jak najszybciej miec kolezanke. Pozdrawiam Izerka
Nejvii

Post autor: Nejvii »

Tornado nie koniecznie. Bardziej spychacz. Ruda to wszystko taranem z dyńki traktuje.

odpowiem na pytanie- likwidacja hodowli to na razie za dużo powiedziane. Nie sprzedaje dziewczynek poza tymi, które zamieszkują j Marzenki.
Marzena

Post autor: Marzena »

Ja mam nadzieję Aniu, że po jakimś czasie znów będziesz miała pełny komplet świnek. A przede wszystkim spełni się to największe marzenie za którym trzymam kciuki. :)
Ruda mnie zachwyca. Jak ona na filmiku wcina marchewkę. Ja białaskom kroję w talarki i jeszcze je na pół kroję, żeby im było łatwiej. A ona całą marcheweczkę wcinała pięknie. Widać, ze to kawałek świnki jest i dobrze. Będę miała dwie chudziutkie ale długie białe i dwie kuleczki rudo-brązowe. I niech ktoś powie, ze to nie są najśliczniejsze i najmilsze świneczki. :) No dobrze Wasze świnki też są ładne i miłe. :)
Zdecydowałam już, że świnkom zostanie wybudowany apartament na miarę. Wyrzucę biurko z komputerem i będzie miejsce. No macie racje dziewczyny, że niedługo tylko hamak mi zostanie. Jeśli znajdę chętnego do roboty to mam nadzieję, ze w czerwcu będą miały wszystkie gdzie mieszkać. Jestem zdania, ze świnki Ani są bardzo miłe a moje białe dość jednak trusiowate i też bardzo słodkie (dzięki Joli). Powinno się stworzyć cudne stadko. Mam nadzieję, ze będziemy super rodzinką. Takie jest przeznaczenie. Jak zobaczyłam post Joli z białaskami to się w nich zakochałam. Tak samo jest z Baylee. Długo się zastanawiałam ale jestem szczęśliwa. A Ruda wcale nie jest na doczepkę. Od początku mi się spodobała tylko nie widziałam możliwości powiększać aż tak stadka. Nie mówiąc już o tym, ze tylko splot wydarzeń sprawił, ze Ania mi ją odda. Tak widać miało być. Nie martw się Aniu. Dziękuję za śliczności ale wiesz, że mi przykro, ze Ci je zabieram. No tak wyszło. :please:
A najbardziej się ucieszy jeż. On uwielbia jak się coś dzieje. Jak może za dziewczynami pobiegać i wcisnąć im się do domku albo do sianka. Nie sądze, żeby Ruda z ta masą ciałka się go przestraszyła a Baylee też sobie z nim da radę. Zresztą nigdy nie zostawiam ich samych, bo jednak dzieciaki pomysły mają szalone. :meeting:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

To jutro już ten dzień :yahoo: powiększenie stada , a ja zobaczę szczuractwo i Bubu :love:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

No trudno, pewnie jedziecie pijecie u Nejvi kawkę, zabieracie ślicznoty i wracacie do Wawy do prosiaków waszych co? Wszystko szybciutko ;) Życzę udanej wyprawy :fingerscrossed: a przede wszystkim żeby się panny nie stresowały za bardzo podróżą i żeby się cała czwórka dogadała a nawet piątka no bo jeszcze jeżątko :buzki:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Lilith dokładnie tak . Wracamy na biegu . Moje dziewczyny trzeci dzień same bo weekend w pracy :(
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Marzena

Dziękujemy. Będziemy się śpieszyć do dzieciaków. To i tak nam cały dzień zajmie.
Ale przygodo ahoj! :jupi:
Dziewczyny jedziemy po Was. :) Mieszkanko już wyszykowane. Na razie prowizorka ale będzie lepiej. Są podkłady, jest drybed, domeczki, norki, sianko i poidełko i duuuuużo miłości. :love:
katiusha

Post autor: katiusha »

:jupi: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Marzena

Właśnie wracamy do Warszawy. Wieziemy aż rzy skarby: Rudą, Baylee i małego Kaspra. Humory mamy przednie. Moje rudaski biedne zestresowane.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Wracajcie bezpiecznie :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”