Wczoraj byłam w realu na Jubilerskiej patrze nowy zoologiczny to skorzystałam z okazji i kupiłam karmy dla świnek,ale patrze po akwariach ze zwierzakami i dwie maleńkie świnki z napisem na akwarium kwarantanna,myszki prawie nieowłosione bo takie małe.,królik który ma coś z oczkiem .Podchodze do kasy i mówie w czym jest sprawa pytam się czemu u świnek jest kwarantanna pani nie potrafiła mi nic wytłumaczyć .Oczywiście ligitymacji Stowarzyszenia nie miałam także moje gadanie zdało się pewnie na nic.
Jak załatwić ligitymacje członkowską,bo zamierzam tam kontrolować sytucje,bo mi się tam nie podoba
Real ul.Jubilerska Warszawa
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- Mysz
- Miejscowość: Mrągowo
- Kontakt:
Re: Real ul.Jubilerska Warszawa
W sprawie legitymacji pisz do Sel.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Bez legitymacji też możesz kontrolować, przecież machanie plakietką niczego tu nie zmieni, a może jeszcze pogorszyć sytuację.
Legitymacje będą w najbliższym czasie wyrabiane, spokojnie. Też na swoją czekam.
Legitymacje będą w najbliższym czasie wyrabiane, spokojnie. Też na swoją czekam.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Roksi - jak chcesz to napiszę Ci papier z podpisem i pieczątkami że jesteś członkiem Stowarzyszenia itd. I wyślę.
Na razie pochodze tam co jakiś czas ,niech widzą może coś zmienią.wydaje mi się ,że oni sami rozmnażają te zwierzaczki,bo to nie jest kakadu tylko jakiś zwykły sklep.Spróbuje jeszcze dowiedzieć się czemu świnki kwarantannę mają. .
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Spytaj. Ja kiedyś poszłam i spytałam i dowiedziałam się że świnka ma grzybicę i leczą ją clotrimazolem. Opowiedziałam o grzybicy, imaverolu, zaniosłam go i powiedziałam jak dawkować i panie smarowały. Świna się wyleczyła
Już pytałam ,ale pani nie była chętna do rozmowy niestety.Grzybicy nie mają to musi być coś innego,wizualnie dobrze wyglądały mimo ,że malutkie oseski jeszcze.
ja w tym realu pracuję, jestem prawie co dzień. Do zoologa podeszłam raz, ale to jak dopiero co się otwierali i było ok. CN, siano, czysto. Legitymację wolontariusza mam. Były dwie świnki ciemna rozetka i agutek. Karm mają dobry wybór, tylko mogliby zrezygnować z handlu zwierzętami. Będę dzisiaj zajrzę. Sklep to jest Aqarius i ja bym nie zaliczyła tej sieci do małego sklepiku.
Faktycznie karm mają wybór niesamowity dla świnek,co mają u swoich zwierzaków to nie wiem.paula zwróc uwagę szczególnie na świnki angorki dwie w akwarium siedziały i na myszki które są tyci zresztą świnki też.