Tola,Celinka rez(Gryfice); Pigi-rezerwacja (Gorzów Wlkp.)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

JaAnia

Re: Tola, Celinka (Gryfice); Pigi - rezerwacja (Gorzów Wlkp.

Post autor: JaAnia »

Tola i Celinka od dzisiaj w DT u Oxi w Gryficach.

Chwila odpoczynku przed wyjazdem
Obrazek

Gotowe do drogi
Obrazek

Obrazek

:love: Kochane świnki miło było Was gościć u nas przez chwilę. Całe stado trzyma kciuki za Wasz nowy domek, mam nadzieję, że taki będzie.
Oxi dziękuję (wiesz za co).
oxi30

Post autor: oxi30 »

Panienki teraz z Gryfic szukają domu. Przyjechały bardzo przestraszone. Siedziały we dwie w domku i nie chciały wychodzić. Wieczorem nieśmiało zaczęła pojawiać się Celinka. Dzisiaj rano Celinka leżała wyciągnięta na trocinach, nie uciekała jak wczoraj, już jest u siebie. Kawałek buraczka przywitała z entuzjazmem, Tola za to stwierdziła, że burak podany pod samo wejście do domku jest akceptowalny i nawet go zje. Dziewczyny wracają do swoich "normalnych" zachowań. Musiały przywyknąć do moich domowych odgłosów.
JaAnia

Kochane dziewczynki, ale mi było ciężko się z nimi rozstać (dalej mi ciężko). Super, że mają się dobrze. :fingerscrossed: za domek.
Po wyjeździe Toli i Celiny Pigi trochę osowiała, ale ma kontakt przez kraty z Pysią i Tosią. Czeka ją długa podróż - w piątek jedziemy do Poznania następnie dziewczynka jedzie do Warszawy i dalej do Łodzi. Oj ... jak sobie o tym pomyślę ....

:buzki: dla Toli i Celinki.
paprykarz

Post autor: paprykarz »

Poznałam dziewczynki i miałam okazję pomiziać. Są kochane i cudowne :love: :fingerscrossed: za domek
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Czy Pigi już jest w DS?
oxi30

Jest zainteresowanie Tolą i Celinką wszystko wyjaśni się do poniedziałku.
JaAnia

twojawiernafanka pisze:Czy Pigi już jest w DS?
Jutro jadę z Pigi do Poznania, w sobotę dziewczynka wyrusza do Warszawy, potem do Łodzi. Jeszcze trochę i będzie w domku.
:fingerscrossed:
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: kimera »

Piguta jest już u mnie i zaczeka na katzarzynę do wtorku. Pigi jest śliczna, ma wielkie oczy i w ogóle jest ogromna. Przypomina mi fokę :).
Przedstawiłam ją Guciowi (kastrat). On był zachwycony, ona raczej nie. Kiedy zostali sam na sam, darła się głośno, niemal słyszałam " boję się, zostaw mnie". Kiedy Gucio usiłował się zbliżyć, puszczała w ruch zęby. Mam nadzieję, że Muffinkę bardziej polubi.
oxi30

Re: Tola,Celinka rez(Gryfice); Pigi-rezerwacja (Gorzów Wlkp.

Celinka i Tola są zarezerwowane dla KasiaSowa :jupi: Teraz tylko wizyta przedadopcyjna i dziewczyny pojadą do domu.
milky_monster

Re: Tola,Celinka rez(Gryfice); Pigi-rezerwacja (Gorzów Wlkp.

Post autor: milky_monster »

Super :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”