Dostałam informację o możliwości udziału SPŚM w dwóch "przedsięwzięciach" :
25 i 26 października są targi Aqua&Zoo, niestety uczestnictwo kosztuje, ale jesli jesteście zainteresowani to piszcie do organizatora: barbara.vogt@mtp.pl
8 i 9 listopada Wystawa Kotów Rasowych w Arenie, kontakt do organizatora:
felisposnania@interia.eu
Ktoś coś?
Imprezy w Poznaniu i okolicach
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Poznaniacy i okoliczni świnkomiłośnicy....
W sensie chętnych szukasz? To mi pasuje 8-9 listopad piszę się na całe dwa dni ze świniami, jeśli SPŚM będzie brało udział.Marta_K pisze: Ktoś coś?
25-26 październik ja odpadam, bo to mój weekend zjazdowy w szkole, więc siedzę tam od rana do wieczora.
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Nie, nie w sensie informuję, że można w tych terminach coś zrobić, ale ja się niestety nie piszę
Re: Poznaniacy... ;)
Do obu Organizatorów napisałam zapytanie.Marta_K pisze:Dostałam informację o możliwości udziału SPŚM w dwóch "przedsięwzięciach" :
25 i 26 października są targi Aqua&Zoo, niestety uczestnictwo kosztuje, ale jesli jesteście zainteresowani to piszcie do organizatora: barbara.vogt@mtp.pl
8 i 9 listopada Wystawa Kotów Rasowych w Arenie, kontakt do organizatora:
felisposnania@interia.eu
Ktoś coś?
Od obu organizatorów mamy zielone światło (bez opłat za udział), tylko ludzi nie ma, oprócz Dzimy.
Stanowczo za mało.
Stanowczo za mało.
- sophiee
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Ja możliwe że bym mogła 25 i 26 października aczkolwiek mam w poniedziałek usunięcie ósemki i wszystko zależy od tego czy nie będzie komplikacji . 8-9 niestety mam zajęcia na uczelni. Wiem, że mało kto mnie tu zna ale na mam doświadczenie w siedzeniu za stoiskiem ( co prawda bardziej na konwentach ) więc jeśli brakuje ludzi to jestem chętna - ale też zależy jak mi zdrowie pozwoli, więc nie chcę nic obiecywać... Jeśli to nie problem to dam znać bliżej weekendu
Re: Imprezy w Poznaniu i okolicach
23-24 maja na Uniwersytecie Przyrodniczym będzie wystawa świnek morskich. Czy ktoś się tam wybiera?ktoś coś więcej wie o tej imprezie co tam jeszcze będzie? Spśm nie będzie tam miało stoiska? słabo się orientuję ale widziałam że np.na zoobotanice było ,to znaczy przeczytałam że było.
SPŚM nie będzie tam miało stoiska bo w Poznaniu jest za mało osób, musiały by te same dwie osoby stać przez całe dwa dni, a to jest awykonalne patrząc na to, ze każdy ma swoje świnki, swoją pracę, rodzinę i życie.
Kolejna impreze: https://www.facebook.com/zwierzolubni?fref=photo - ZWIERZOLUBNI ma swój oddzielny wątek tutaj: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =74&t=4624 Proszę o dyskusje w nim
Rozmowę moją z Lilith88 pozwoliłam sobie usunąć, powinnyśmy od razu rozmawiać na PW a nie tu Posty jej dotyczące też usunęłam to wątek imprez w Poznaniu a nie
Kolejna impreze: https://www.facebook.com/zwierzolubni?fref=photo - ZWIERZOLUBNI ma swój oddzielny wątek tutaj: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =74&t=4624 Proszę o dyskusje w nim
Rozmowę moją z Lilith88 pozwoliłam sobie usunąć, powinnyśmy od razu rozmawiać na PW a nie tu Posty jej dotyczące też usunęłam to wątek imprez w Poznaniu a nie
A to szkoda.Tak jak pisałam słabo się orientuję i nie wiedziałam że tak mało jest osób z Poznania, no i że wchodzą w grę tylko osoby z Poznania. Bo ja jestem z Gorzowa a na zoobotanice we Wrocławiu siedzę przez 3dni, ostatnio z rocznym dzieckiem. Ale jest nas więcej,bo dwie osoby to faktycznie ciężko. Pytam bo chyba z rodzinką będę na tej wystawie
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
W Poznaniu rzeczywiście trudno o większą ilość osób... szkoda...
Czyli 23-24.05 nie wypali? A to mój jedyny wolny weekend gdzie mogłabym być, podczas kolejnej imprezy 13.06 mam egzaminy, nawet nie wpadnę na chwilę, bo w niedzielę 14.06 mam od rana kolejny egzamin...
Czyli 23-24.05 nie wypali? A to mój jedyny wolny weekend gdzie mogłabym być, podczas kolejnej imprezy 13.06 mam egzaminy, nawet nie wpadnę na chwilę, bo w niedzielę 14.06 mam od rana kolejny egzamin...
Pyrka