Gry komputerowe

Dyskusje niekoniecznie o świnkach.

Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kropcia
Miejscowość: Pruszków
Kontakt:

Re: Gry komputerowe

Post autor: Kropcia »

Mnie Wiesiek jakoś nie jara ;) Zdecydowanie czekam na Yoshi's Wooly World <3 Amiibo włóczkowego Yoshiego <3 No i mam nadzieję, że gdzieś jeszcze ustrzelimy kolekcjonerkę Splatoona :)
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
Awatar użytkownika
Jack Daniel's
Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
Kontakt:

Post autor: Jack Daniel's »

U mnie zjara chyba kartę graficzną. Trzeba będzie żonie zabrać kombajn, tfu, laptopa...
aga666

Post autor: aga666 »

Jak ja się cieszę, że nie mam tego problemu "czy mi pójdzie, czy nie pójdzie" :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Na laptopie zjara procesor. ;-) Nawet i7. Dodatkowe chłodzenie radzę zamontować.
Mnie tak średnio ciągnie Wiedźmin. Mam 1 z obowiązku kupię i 2 ale nie szaleję.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kropcia
Kontakt:

Aga pewnie na PS4 ma ;)
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Wiem, że ma. :D O procesorze mówiłam do Borysa. ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jack Daniel's
Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
Kontakt:

Post autor: Jack Daniel's »

Na szczęście Aga ma panel chłodzący, bo jej renderowanie grafiki czasem mocno grzeje lapka ;)
aga666

Kropcia pisze:Aga pewnie na PS4 ma ;)
No przecież, że nie Xbox One :twisted:

Generalnie to nie jestem z tych ludzi którzy się kłócą czy konsola czy pecet jest lepszy, ale serio sie cieszę że nie muszę się martwić o to czy sprzęt mi wytrzyma parametry na których kompletnie się nie znam :)

Nie kupuje nigdy gier na premierę, zawsze czekam aż ktoś nam na sklep przyniesie używke w odpowiednim stanie, ale tutaj robię wyjątek. W końcu to nasz skarb narodowy :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Kropcia
Kontakt:

Wiesz, ja robię wyjątek dla Splatoona i Yoshiego :) Te dwie gry to kolekcjonerki pod tytułem must have dla nas :szczerbaty: Playki się może kiedyś dorobimy, ale nie wiem czy juz o tym pisałam, dla mnie ona póki co nie ma gier. No chyba, że RockBandy, na których portfel by nam płakał krwawymi łzami #GitaryTakieDrogie
aga666

Z tego co piszesz jesteś fanką japońskich klimatów i zapewne Nintendo, nic dziwnego, że "europejskie" gry nie robią na Tobie wrażenie :)
Kiedyś się przez chwile zastanawiałam nad zakupem WiiU, ale jednak to nie moje klimaty :)
Aczkolwiek uważam że jesteście naprawdę pozytywnie zakręconymi ludźmi i fajnie się zawsze gada "z tymi od Nintendo" jak wpadają do nas na sklep po coś nowego na 3DSa :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze sprawy”