a my byśmy chcieli dać domek dla Siggy i Gydy szykujemy im prawdziwy 120 cm apartament z domkami huśtawkami i innymi świnkowymi zabawkami... ale mieszkamy w Poznaniu pomóżcie...
Jest tak dużo chętnych na małe dziewczyny, że aż mam problem co z tym zrobić.... W tym tygodniu wizyta przedadopcyjna w Bielsku, organizuję też wizytę w Rzeszoawie... Pani z poznania przeszła WPA pozytywnie, lecz tam musiałaby Siggy pojechać sama.... Wszystkie domy wydają się fajne... Żałuję, że nikt nie chce chłopaków
Już od dawna (ponad 30 dni) Aslaug dobrze się odżywia. Mam nadzieję, że to pozytywnie wpłynie na małe brzdące.
DS zadeklarował, że poczeka na Aslaug Dziękuję.
Pani dr mówi, że najdalej do 3 tygodni powinny przyjść na świat. JA obstawiam 26 maja, dzień matki, urodziny mojej Ginger
A wy? Jakie daty typujecie?
Dobre odzywianie w ciązy to podstawa, ale i tak mogą łapać grzyby i inne france, czego sobie przeciez nie życzymy! Elza tak miała, dzieci piękne, a grzybol jeszcze piękniejszy...
Trzymam kciuki!
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery kontakt tylko porcella7@gmail.com