Sklep Hipcio
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Sklep Hipcio
Tych jak na złość też na razie nie będzie, brak ich u dystrybutora, pojawią się za jakiś miesiąc.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Dziękuję za odp. Trudno, przynajmniej wiem że nie ma na co czekać i idę zamówienie robić do was z tego co jest 

To i ja dołączę do grona zadowolonych klientów. Zrobiłam już 3 zamówienia i wszystkie przyszły szybko i bez problemów. Zapakowane bardzo dobrze
Chłopaki zadowolone.
Jedyny minus sklepu to taki, że jest tak duży wybór, że człowiek nie może się powstrzymać i dodaje do koszyka i dodaje, a potem patrzy ile mu się tam stówek do zapłaty nazbierało
żartuję oczywiście
polecam

Jedyny minus sklepu to taki, że jest tak duży wybór, że człowiek nie może się powstrzymać i dodaje do koszyka i dodaje, a potem patrzy ile mu się tam stówek do zapłaty nazbierało

polecam

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Bardzo sobie chwalę Hipcia i jego kurierów! Pan zawsze dzwoni jak nikogo nie ma w domu i nie ma problemów z zostawianiem paczek u sąsiadki
Tylko Węgrowskiego ostatnio dla mnie zabrakło...tak szybko się sprzedaje?

Tylko Węgrowskiego ostatnio dla mnie zabrakło...tak szybko się sprzedaje?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Dziękujemy za wszystkie pochwały 
Węgrowskie jest problematyczne logistycznie, i zajmuje bardzo dużo miejsca w naszym mikromagazynie, więc nie możemy mieć zapasów, stąd też mogą występować krótkotrwałe braki, ale staramy się aby te braki był jak najkrótsze

Węgrowskie jest problematyczne logistycznie, i zajmuje bardzo dużo miejsca w naszym mikromagazynie, więc nie możemy mieć zapasów, stąd też mogą występować krótkotrwałe braki, ale staramy się aby te braki był jak najkrótsze

Do wszelkich zachwytów i ja się dołączam
Udało mi się kupić węgrowskie dzisiaj, więc
Czekam tylko na JR Farm Zielona Kukurydza i Żwirek zbrylający Cat's w wersji 40l (ale chyba z tym to już nudna jestem)

Udało mi się kupić węgrowskie dzisiaj, więc

Czekam tylko na JR Farm Zielona Kukurydza i Żwirek zbrylający Cat's w wersji 40l (ale chyba z tym to już nudna jestem)

to mial byc zielony owies( jak ostatnio,łodygi pociachane)
czy moge to podac swinkom z czystym sumieniem?
tam jest duzo pyłu i zielone ziarna

czy moge to podac swinkom z czystym sumieniem?
tam jest duzo pyłu i zielone ziarna

Fajny produkt, normalne jest że pyły może się wydawać sporo, jak przy każdym suszku (i tak nie bedzie wiecej niż w Herbalach czasem).
Ja bym się nie bała:)
Ps. Ziarno to naturalna część owsa, a tu widać zielone czyli chyba niedojrzałe ziarna z tego co sie orientuje
Ja bym się nie bała:)
Ps. Ziarno to naturalna część owsa, a tu widać zielone czyli chyba niedojrzałe ziarna z tego co sie orientuje

na forum sie naczytałam,ze nie można podawac ziaren,dlatego pytam jak to sie ma do tego ZIELONEGO OWSA
pyłu jest dośc sporo 1/3 paki
moim zdaniem,wydalam niepotrzebnie ponad 20zł za takie cos
szkoda,ze takie "badziewie" sie trafilo
i juz sie ciesze ,ze nie wzielam wiecej opakowan tego
pyłu jest dośc sporo 1/3 paki
moim zdaniem,wydalam niepotrzebnie ponad 20zł za takie cos
szkoda,ze takie "badziewie" sie trafilo
i juz sie ciesze ,ze nie wzielam wiecej opakowan tego

W ziarnie zielonym jest duża zawartość wody i białka a zdecydowanie mało skrobii. To jakis naturalny mix wiec ja tez sie nie spotkalam z dwoma opakowaniami identycznymi ale nigdy nie mialam problemów.
Jak otworzysz pokaż po wysypaniu bom ciekawa czy cała paka taka zła..
Jak otworzysz pokaż po wysypaniu bom ciekawa czy cała paka taka zła..