Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo, Diablo & Shimmer
Trzymam kciuki, żeby to tylko skóra była...
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
No niech się Angelo nie wygłupia. Pewnie też chce być w centrum uwagi i sobie coś wepchnął....

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Wrocilismy i Angela wynik w skrocie:
Masa wycięta z pachwiny Angelo jest zgodna z mieszanym guzem pochodzenia apokrynowego, prawdopodobnie wynikające z gruczołu sutkowego . Nowotwory są stosunkowo rzadkie i spontaniczne u świnek morskich , i zwykle występuje w wieku powyżej 3 lat. Nowotwory piersi są na ogół lokalnie inwazyjne ; rzadko daje przerzuty, ale mogą powtarzać się po niekompletnym wycieciu. W tym przypadku , ze względu na niski stopień anizocytozy i anizokariozy (chyba krwinki biale i czerwone),niski indeks mitotyczny i brak inwazji zrębu ,uważa się za nowotwór łagodny . Chirurgiczne wycięcie może być lecznicze , jednak kliniczne monitorowanie pacjenta jest wskazane w przyszłości, w celu wykluczenia zmian w nowym rozwoju.
Ale...on juz ma zgrubienia pod skora
Michael znalazl jeszcze jedno male...i teraz, albo to jest od szwow (czasami sie tak robi) albo to jest guz, ale nic sie nie bedzie dzialo (mam nadzieje). W sumie o tyle mi ulzylo, ze to nie jest zlosliwy nowotwor (mam nadzieje).
Michael powiedzial, ze spodziewal sie o wiele gorszych wynikow.
Anizocytoza to zróżnicowanie wielkości czerwonych ciałek krwi, a anizokarioza to zróżnicowanie wielkości jąder komórkowych. Wysoki poziom anizocytozy może wskazywać na anemię, anizokariozy zaś na nowotwór. kimera
Jutro zostawiam Ryana w klinice, bo nie radze sobie z jego infekcja. On ma wiecznie brudny tylek, nawet jak go wyczyszcze.
Masa wycięta z pachwiny Angelo jest zgodna z mieszanym guzem pochodzenia apokrynowego, prawdopodobnie wynikające z gruczołu sutkowego . Nowotwory są stosunkowo rzadkie i spontaniczne u świnek morskich , i zwykle występuje w wieku powyżej 3 lat. Nowotwory piersi są na ogół lokalnie inwazyjne ; rzadko daje przerzuty, ale mogą powtarzać się po niekompletnym wycieciu. W tym przypadku , ze względu na niski stopień anizocytozy i anizokariozy (chyba krwinki biale i czerwone),niski indeks mitotyczny i brak inwazji zrębu ,uważa się za nowotwór łagodny . Chirurgiczne wycięcie może być lecznicze , jednak kliniczne monitorowanie pacjenta jest wskazane w przyszłości, w celu wykluczenia zmian w nowym rozwoju.
Ale...on juz ma zgrubienia pod skora

Michael powiedzial, ze spodziewal sie o wiele gorszych wynikow.
Anizocytoza to zróżnicowanie wielkości czerwonych ciałek krwi, a anizokarioza to zróżnicowanie wielkości jąder komórkowych. Wysoki poziom anizocytozy może wskazywać na anemię, anizokariozy zaś na nowotwór. kimera
Jutro zostawiam Ryana w klinice, bo nie radze sobie z jego infekcja. On ma wiecznie brudny tylek, nawet jak go wyczyszcze.
- Asita
- Kontakt:
Znaczy z Angelo w miarę ok
A u Ryana wygląda na ciągłą sraczkę....kurcze no....

A u Ryana wygląda na ciągłą sraczkę....kurcze no....

Czemu te prośki chuchane i dmuchane tak chorują...

Dobrze, że wyniki są lepsze niż spodziewane, ale jeśli mam być szczera, to ja i tak bym spać nie mogła pewnie...
Biedny Ryan...
Biedny Ryan...
- Asita
- Kontakt:
Katiusha, ja nie wiem, ale też chcę wiedzieć....Swego czasu myślałam, że w bobach znajdę odpowiedź na moje pytania,...ale boby były zdrowe....Dieta? Modyfikowana żywność? Czy warzywa są też modyfikowane? Jak tak, to i sucha karma też... Skąd się biorą te cholerne nowotwory???? 

Powiem, ze wlasnie dobrze ze to nie jest rak zlosliwy, ale za dobrze to nie jest.
Ryan nie ma rozwolnienia Asita. Jemu sie wszystko blokuje w srodku a potem wyjmuje mu takie zbite cos. Jutro bede miala ta masc z blonnikiem (troche mi by sie przydalo)
Ryan nie ma rozwolnienia Asita. Jemu sie wszystko blokuje w srodku a potem wyjmuje mu takie zbite cos. Jutro bede miala ta masc z blonnikiem (troche mi by sie przydalo)
- Asita
- Kontakt:
Aha, no tak. On nie wypycha tych bobów. Anya, trzymam mocno
Ryan! Ruchy robaczkowe i boby wyjeżdżają z pupki!!!

No cóż u Angelo to trochę takie szczęście w nieszczęściu, ale o tyle dobrze, że wyniki są lepsze niż wet się spodziewał.
A Ryana chcesz zostawić w klinice, żeby mu trochę ten tyłeczek podleczyli?
A Ryana chcesz zostawić w klinice, żeby mu trochę ten tyłeczek podleczyli?