Niedziela 15.09 aż TRZY imprezy! Szukamy ludzi!
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
- Elurin
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Niedziela 15.09 aż TRZY imprezy! Szukamy ludzi!
OK, to będę z nimi na Krakowskim. Potrzebne będzie miejsce na stole, 75x50cm.
Peu importe notre âge
On est tous écoliers
Il faut tourner des pages
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
On est tous écoliers
Il faut tourner des pages
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
Grafik!
Zielony kolor bezpieczny, pomarańczowy przydałaby się pomoc. Czerwony - bardzo prosimy o wsparcie!
Mam też problem z transportem z Bielan wieczorem koło 18-19 na Bemowo. Może ktoś mógłby pomóc?
Zielony kolor bezpieczny, pomarańczowy przydałaby się pomoc. Czerwony - bardzo prosimy o wsparcie!
Mam też problem z transportem z Bielan wieczorem koło 18-19 na Bemowo. Może ktoś mógłby pomóc?
Bielany zajaśnią kolejnym kolorkiem forumowym - naszą silną dwuosobową ekipę od ok.14 zasili sama pani administrator czyli guitargirl! Uratowani
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Jak było? Jak się udało?
Myślę, że bardzo fajnie
Sempre wykazała się niesamowitym podejściem do dzieci i zagadywała jak nikt!
Dawenna pilnowała porządku i poukładała wszystkie materiały, tak żeby pudełka już nie rozpadły się. (co miało miejsce na początku). Pomagał jej dzielnie brat
Guitargirl straszyła banem każdego kto nie będzie pomagał a poważnie, to pomagała i jak poszłam to została jeszcze z paniami.
Elurin przywiózł nam wszystko ładnie na czas, niestety nie chciał z nami zostać
Mamę Sel miałam też okazję poznać wychodząc - bardzo mi było miło!
A ja robiłam pozytywny PR i uprosiłam Pannę FF o info na FB, że jesteśmy.
W skrócie było tak:
Sempre wykazała się niesamowitym podejściem do dzieci i zagadywała jak nikt!
Dawenna pilnowała porządku i poukładała wszystkie materiały, tak żeby pudełka już nie rozpadły się. (co miało miejsce na początku). Pomagał jej dzielnie brat
Guitargirl straszyła banem każdego kto nie będzie pomagał a poważnie, to pomagała i jak poszłam to została jeszcze z paniami.
Elurin przywiózł nam wszystko ładnie na czas, niestety nie chciał z nami zostać
Mamę Sel miałam też okazję poznać wychodząc - bardzo mi było miło!
A ja robiłam pozytywny PR i uprosiłam Pannę FF o info na FB, że jesteśmy.
W skrócie było tak:
Wszystkim baaardzo dziękuję za udział i zaangażowanie w aż tyle festynów! Słuchajcie udało nam się obsłużyć TRZY imprezy w jednym czasie. WIELKI SZACUN DLA WSZYSTKICH!
Na Krakowskim Przedmieściu niestety nie mogliśmy sprzedawać naszych gadżetów i zbierać datków, ale świnki Rudy i Czarny dzielnie przyciągały uwagę przechodniów. Dwie osoby zapewniały, że się odezwą i staną się DT! Dwie inne poważnie zastanawiały się nad adopcją. Zobaczymy co z tego wyjdzie. W każdym razie bardzo dziękuję za pomoc w transporcie, siedzeniu na stoisku i "użyczeniu" swoich tymczasowi Elurinowi oraz Gosławie za dzielne rozdawanie ulotek i "kręcenie makaronu na uszy"
Bardzo też dziękuję dziewczynom na drugim festynie na Bielanach. (Oczywiście Elurinowi również za transport i pomoc w rozłożeniu stoiska Dawennie, zagli, sempre i guitargirl - super dziewczyny, że znalazłyście trochę czasu, aby wesprzeć SPŚM swoim czasem! Tutaj udało nam się zebrać 207.00 zł! Dziękuję też Iwonie z SPK za przewiezienie naszych rzeczy, ponieważ inaczej musiałabym wziąć taksówkę i byłoby mniej kasy dla świnek. Wielkie dzięki moi drodzy!
I oczywiście wielki sukces na imprezie typowo zwierzęcej na Ursynowie, też się cieszę, że tyle się tam działo! Tutaj możecie poczytać więcej o imprezie: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=74&t=835 Tam SPŚM udało się zebrać aż 462, 79 zł! Bardzo dziękuję pucce za to, że tak świetnie zajęła się organizacją wszystkiego związanego z tym festynem
Zdjęcia wkrótce.
Na Krakowskim Przedmieściu niestety nie mogliśmy sprzedawać naszych gadżetów i zbierać datków, ale świnki Rudy i Czarny dzielnie przyciągały uwagę przechodniów. Dwie osoby zapewniały, że się odezwą i staną się DT! Dwie inne poważnie zastanawiały się nad adopcją. Zobaczymy co z tego wyjdzie. W każdym razie bardzo dziękuję za pomoc w transporcie, siedzeniu na stoisku i "użyczeniu" swoich tymczasowi Elurinowi oraz Gosławie za dzielne rozdawanie ulotek i "kręcenie makaronu na uszy"
Bardzo też dziękuję dziewczynom na drugim festynie na Bielanach. (Oczywiście Elurinowi również za transport i pomoc w rozłożeniu stoiska Dawennie, zagli, sempre i guitargirl - super dziewczyny, że znalazłyście trochę czasu, aby wesprzeć SPŚM swoim czasem! Tutaj udało nam się zebrać 207.00 zł! Dziękuję też Iwonie z SPK za przewiezienie naszych rzeczy, ponieważ inaczej musiałabym wziąć taksówkę i byłoby mniej kasy dla świnek. Wielkie dzięki moi drodzy!
I oczywiście wielki sukces na imprezie typowo zwierzęcej na Ursynowie, też się cieszę, że tyle się tam działo! Tutaj możecie poczytać więcej o imprezie: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=74&t=835 Tam SPŚM udało się zebrać aż 462, 79 zł! Bardzo dziękuję pucce za to, że tak świetnie zajęła się organizacją wszystkiego związanego z tym festynem
Zdjęcia wkrótce.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No i w tym samym czasie Wrocław!
Jesteśmy świetni! Jesteśmy świetni! jesteśmy świetni!
Jesteśmy świetni! Jesteśmy świetni! jesteśmy świetni!
Rozumiem, że zgłaszasz się na ochotnika do bycia koordynatorem?zagli pisze:To kiedy następna imprezka?
Wolę zamknąć ten sezon festynów w tym roku... ledwo zipię. Co tydzień jakiś festyn, a dzisiaj aż dwa obsłużyłam o_O