Szarlotka, Sznajder i Szamir [W-wa] Wszyscy w DS!

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
dziki_sęp

Re: Szarlotka - w oczekiwaniu na maluszki [Warszawa]

Post autor: dziki_sęp »

koni pisze:Pełna kultury bitwa o świniaka :lol:
A skończy się na tym, że będzie babiniec :lol:
sempreverde

Post autor: sempreverde »

Niech się najpierw urodzą, a potem będziecie ciągnąć losy najwyżej :lol:

Ja mam nadzieję, że będzie przynajmniej jedna samiczka, żeby Szarlotka miała z kim iść do nowego domu.
dziki_sęp

sempreverde pisze:Niech się najpierw urodzą, a potem będziecie ciągnąć losy najwyżej :lol:

Ja mam nadzieję, że będzie przynajmniej jedna samiczka, żeby Szarlotka miała z kim iść do nowego domu.
Możliwe, że losowanie nie będzie konieczne ;) Z góry mówię, że nie jestem pełnoletnia, a moi rodzice nie są do końca przekonani, czy chcą jezcze jedno prosię w domu :idontknow: a tak poza tym muszę kupić większą klatkę, bo w obecnej się nie pomieszczą :szczerbaty:
sempreverde

Z losowaniem to żart, nikt nie będzie świnki losował ;)

Zobaczymy, co się urodzi, a potem będę rozmawiać z zainteresowanymi. Na razie wszyscy mają kciukać za szczęśliwy poród! I zachęcam do obstawiania, wreszcie nagroda cenna :szczerbaty:
dziki_sęp

Wiadomo, że losowania nie bedzie, przeciez to nie licytacja na allegro :laugh: chodzi tu przeciez o zapewnienie swince jak najlepszego DS, nie :102:
Tyciek

Post autor: Tyciek »

koni pisze:Pełna kultury bitwa o świniaka :lol:
:lol: Dokładnie, kultura musi być.
Ale u mnie to i tak jest bardzo, bardzo wstępnie, bo ogólnie czaję się na Teodorka... Od początątku się w nim zakochałam i zająby z pewnością sporą część mojego serducha. Ale póki co, jest na rehabilitacji i zobaczymy co dalej.
sempreverde

A czekajcie, Wy źle obstawiacie. Napisałam że poród w przyszłym tygodniu, czyli obstawiamy od tego weekendu co będzie - 16/17 maja.
koni

Post autor: koni »

Oj oj mamuśka...to ja obstawiam 26 dzień matki :-)
dorota.banasiuk

Post autor: dorota.banasiuk »

Witam :)

Jestem zainteresowana adopcją Szarlotki i jej córeczki. Jestem też nowa, więc proszę o wyrozumiałość- czy umieszczenie tej informacji tutaj na forum oznacza "rezerwację" czy gdzieś indziej się to umieszcza? :)
sempreverde

Piszę PW :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”