Gabriel [Poznań] - za TM :(
Moderator: pastuszek
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Gabriel [Poznań]
Widziałam go, na żywo jeszcze piękniejszy. Przemyślałabym to na Twoim miejscuArya90 pisze:Piękny jesti tak blisko mnie mieszka.

U mnie nie ma szans już na więcej świnek. Tż kategorycznie nie wyraża zgody na doświnianie a ja musze się liczyć z jego zdaniemLilith88 pisze:Widziałam go, na żywo jeszcze piękniejszy. Przemyślałabym to na Twoim miejscuArya90 pisze:Piękny jesti tak blisko mnie mieszka.

-
- Miejscowość: Puck
- Kontakt:
Gabryś jest cudowny! Będę potrzebowała kiedyś świnka do Karamby. Oby wtedy jeszcze był do adopcji.
U Gabrysia wszystko dobrze
Jest kochany, ciekawski i coraz dobitniej domaga się różnych przywilejów 

-
- Miejscowość: Puck
- Kontakt:
Poproszę o nową fotkę pięknego Gabrysia.
- ognista koza
- Miejscowość: Poznań/Łódź
- Kontakt:
Podpisuję się pod prośbą przedmówcy 

Fotki nowej nie ma, bo niestety Gabryś ma trochę problemów. Aktualnie jest na RodiCare Uro i będziemy robili na dniach rtg, bo Pan Uroczy popiskuje czasem przy siusianiu i siusia raz normalnie a raz kropelkami....
Będziemy informować co w tej sprawie
Aaaa z innych informacji o Gabrysiu.... Dziś biegliśmy na cito do weta, bo nie wiem jakim cudem (sprytny jest) rozgryzł "trytytkę" którą były spiętę pręty odgradzające go od Abrahama i uwaga... założył ją sobie idealnie na zęby....
Nieźle się wystraszyłam jak zobaczyłam jakiś plastik wystający ze świńskiego pyszczka i który nie chciał za cholerę wyjść... ale cóż Gabi zrobił sobie z niego idealnie dopasowany aparat ortodontyczny na dolne zęby. Wet wyrwał mu to szczypczykami.... Uff. Nigdy więcej w zasięgu świńskich ryjków "trytytek".
Będziemy informować co w tej sprawie

Aaaa z innych informacji o Gabrysiu.... Dziś biegliśmy na cito do weta, bo nie wiem jakim cudem (sprytny jest) rozgryzł "trytytkę" którą były spiętę pręty odgradzające go od Abrahama i uwaga... założył ją sobie idealnie na zęby....
Nieźle się wystraszyłam jak zobaczyłam jakiś plastik wystający ze świńskiego pyszczka i który nie chciał za cholerę wyjść... ale cóż Gabi zrobił sobie z niego idealnie dopasowany aparat ortodontyczny na dolne zęby. Wet wyrwał mu to szczypczykami.... Uff. Nigdy więcej w zasięgu świńskich ryjków "trytytek".
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
O matko
Gabrysiu, ach Gabrysiu.

Gabrysiu, ach Gabrysiu.