ahh ahh.. zamiziałabym Ci ich do łysości
Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Dropś - fotogeniczny pan proś i... Małe Białe Coś?
jakie stopiszcze
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
Ann
Ale super wiadomości, gratuluję doświnienia
A kiedy Cosiek dostanie oficjalne imię? 
Fajnie, że chłopaki tak dobrze się dogadują
Fajnie, że chłopaki tak dobrze się dogadują
-
katiusha
Idylla!!!
I tak ma zostać panowie!!! 
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
U mnie też brak imienia dla najmłodszego członka rodziny
Ale Twojemu brzdącowi to ja bym Jeejuś zostawiła, bo wiadomo, że pierwsza reakcja na jego widok jest "jeeeej!
jaki piękny!"

-
Dropsio
Haha, taka reakcja to tylko u świnkomaniaków. Cała reszta rodzinki po zobaczeniu powiedziała coś w stylu: "Ej, a to na pewno jest świnka?","Boże, toż to szczur/jeż!" albo "coś ty wzięła? Ładniejszych nie było?"
Ze względu na to, że wygląda jak świnko-szczuro-jeż (ja też widzę podobieństwo, nawet do dwóch ostatnich
) i nikt nie jest w stanie dokładnie stwierdzić czym on jest w rzeczywistości chyba pozostanie Cośkiem. Jakoś tak mi do niego pasuje... I podoba mi się strasznie
Jako zamiennik stosuję też: Białas, Szczurek, Szczurojeż, Małe Białe albo Pchła
Nie było mnie w domu do poniedziałku, wczoraj po południu wróciłam. Tęskniłam jak nie wiem... Drops oczywiście przywitał mnie quikaniem, Cosiek zakopał się w sianku. Wczoraj dostali nowe legowisko. Drops ma je gdzieś, ale Szczurzątko je pokochało. Zaczęło nawet się w nim co raz bardziej rozkładać
I nawet do niego nie sika, tylko do kuwetki lata. Ot kulturalne zwierzątko, nie to co Dropsiak.
Spodziewajcie się fot, ale nie świńskich. Na pewno będzie kilka pajączków, może też kilka krajobrazów... (ahh, Przemkowski PK i PK Chełmy <3 )
Nie było mnie w domu do poniedziałku, wczoraj po południu wróciłam. Tęskniłam jak nie wiem... Drops oczywiście przywitał mnie quikaniem, Cosiek zakopał się w sianku. Wczoraj dostali nowe legowisko. Drops ma je gdzieś, ale Szczurzątko je pokochało. Zaczęło nawet się w nim co raz bardziej rozkładać
Spodziewajcie się fot, ale nie świńskich. Na pewno będzie kilka pajączków, może też kilka krajobrazów... (ahh, Przemkowski PK i PK Chełmy <3 )
-
ANYA
Dropsio to masz szczurka, jeza, swinka w jednym
Ostatnio po naogladaniu sie Twoich fotek o pajakach mialam koszmary z nimi w roli glownej tylko, ze te pajaki byly duze.
Wrzuc foty swinek i szczurka
Ostatnio po naogladaniu sie Twoich fotek o pajakach mialam koszmary z nimi w roli glownej tylko, ze te pajaki byly duze.
Wrzuc foty swinek i szczurka
-
Foggy
Też bym imię zostawiła
Pchła też niezłe
Dropsio, odpowiadaj, że to połączenie szczura z jeżem, myszą i świnką, a najlepiej, że sama "urodziłaś", bo czasami się bawisz w laboratorium w piwnicy

Dropsio, odpowiadaj, że to połączenie szczura z jeżem, myszą i świnką, a najlepiej, że sama "urodziłaś", bo czasami się bawisz w laboratorium w piwnicy
-
Dropsio
To może po prostu Frankenstein?Foggy pisze: Dropsio, odpowiadaj, że to połączenie szczura z jeżem, myszą i świnką, a najlepiej, że sama "urodziłaś", bo czasami się bawisz w laboratorium w piwnicy![]()
Jeejuś! boskie imię, ale jakoś nie mogłam się przyzwyczaić, nie wiem czemu.
-
ANYA
A w zdrobnieniu Franek
PS Foggy ale ty masz fantazje
(Dropsiowa ma 14 lat)
PS Foggy ale ty masz fantazje
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Hahaha wiesz Dropsio to zupełnie jak z Wiewiórkiem, on nie jest świnką i jak pokazuje jego zdjęcia to pytają się mnie "co to wiewiórka? koszatniczka? nie? a co?" a z zachowania to wiewiórko-króliczek i nawet jedzenie bierze w dwie łapki tylko nie odrywa od ziemi
Czekam na zdjęcia nawet pająków
choć się dziś na żywo na oglądałam ich trochę w moim ogródku 
Czekam na zdjęcia nawet pająków