☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: COOL QUARTET czyli K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: Lilith88 »

Hymm, mi się podobają wszystkie czarne zwierzęta i rude :D no i sama jestem rudą czarownicą ubraną na czarno ;) Kot mi się marzy i jeśli kiedyś w końcu będę miała to na pewno będę się za czarnym lub rudym pręgowanym rozglądać, choć wiadomo, że na końcu to się bierze takiego co się najładniej "uśmiechnie" do nas :D
katiusha

Post autor: katiusha »

Oj laseczki, macie rację z tymi gusłami. Ile to wyuczonych zielarek - które faktycznie ludziom pomagały w ciemnowieczu, spalono na stosach, a "uznani lekarze" nic nie mieli w zanadrzu, tylko pijawki ( też przydatne obecnie, np. przy doszywaniu utraconych palców) mieli na wszystko w torbie lekarskiej. A los czarnych kotów to już w ogóle masakra :(
Jestem przeciwko wszelkiemu zacofaniu, ciemnogrodowi, fanatycznemu religiofaszyźmie :evil:

Nowiny dla czekających na obrazki. Mam nieplanowany urlop L4 do końca przyszłego tygodnia, to nadrobię zaległości. Staś mi się wyłożył na obustronne zapalenie uszu...Obrazek
Ja mam "tylko" zawalone zatoki i miejscowo antybiotyk. On jedzie z torpedującym cały organizm..Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Oj oj to się kurujcie :buzki: zdrówka dużo :fingerscrossed:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Oj... To szybkiego powrotu do zdrówka życzę! Może w czasie rekonwalescencji znajdziesz też chwilę na nowe zdjęcia panienek :-)
ANYA

Post autor: ANYA »

Katiusha jezeli o mnie chodzi to nie musisz sie spieszyc, szczegolnie, ze synek jest chory. Duzo zdrowka dla niego bo zapalenie uszow bardzo boli.
Tyciek

Post autor: Tyciek »

Zdrówka dla synka. :buzki:
Ja miałam zapalenie uszu wbsamolocie i nikomu tego nie życzę... :shock:
Arya90

Post autor: Arya90 »

Kurujcie, dużo zdrówka!
Zapalenie uszu straszna sprawa
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ale masakra zdrowotna.... Wracajcie szybko do dobrej kondycji :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Ps. mam nadzieję, że L4 nie uniemożliwi Ci operowanie palcem wskazującym naciskającym na spust apartu :photo:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Aż mnie uszy zabolały na samą myśl ... Szybkiego powrotu do zdrowia :fingerscrossed:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

za zdrówko :fingerscrossed: :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”