☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Fionka2014

Re: COOL QUARTET czyli K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: Fionka2014 »

Pani Strzyga pisze:O jejusiu, aż się wierzyć nie chcę, ze toto takie wielkie powyrastało :) To moje też takie duże będą? :D
Albo i większe :nie_powiem: :D

Ehhh śliczne jako maleństwa były...śliczne są teraz i do tego zgodne i nie grymaszą przy lekarstwie... Ideały :D
Tyciek

Post autor: Tyciek »

Aż nie mogę uwierzyć, że takie grzeczniutkie przy strzykawce... :shock: :D. Muszę to pokazać moim świniakom... :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Fionka2014 pisze:Ehhh śliczne jako maleństwa były...śliczne są teraz i do tego zgodne i nie grymaszą przy lekarstwie... Ideały :D
Normalnie najidealniejsze na całym forum! Drugich tak grzecznych i zgodnych chyba tu nie ma :)
ANYA

Post autor: ANYA »

Jakie piekne malenstwa :love:
A jak swineczki ladnie uzywaja strzykawek, cpunki czy co? :nie_powiem:
katiusha

Post autor: katiusha »

Rosną rosną, tylko nie na drożdżach a na trawie :lol: Dla mnie zawsze tak samo słodkie :love: . A jak mają trochę tłuszczyku w zapasie, to spokojniejsza jestem ( w razie tfu, tfu :szczerbaty: )
Powiem Wam, że pierwszy raz dawałam im dopalacz w ten sposób. Zawsze indywidualnie, strzykawcia, ważonko i "NEXT PLEASE".
Tym bardziej mnie cieszy, że tak fajnie wyszło. Teraz już zawsze tak im będę zapodawać dopalacze :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Pokazałam Twoje piękności przyklejone mojej mamuni i strasznie jej się spodobały :szczerbaty: Mówi, że nasze dwa miśki też by mogły tak przytulone sobie leżeć...ale nie chcą... :idontknow:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Post autor: katiusha »

Z panami nie mam praktyki.. :idontknow:...W sensie ze świnkowymi :laugh: Ale pewnie rzadziej się zdarza, aby tak się dogadali. W sumie w naturze to banda samic w stadzie i jeden pan i władca :roll:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Z mojego małego doświadczenia wynika, że świnko chłopcy się niestety tak słodko nie tulą....
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Z mojego doświadczenia wynika, że dwóch samców to tłok ;p natomiast moja słodka parka coraz bliżej siebie śpi :)
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

co do dziewczyn :love: trzeba im zamontować czerwoną kokardę na klatce :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”