✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ANYA

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx, Wiewiórek i..?✰

Post autor: ANYA »

Assia_B pisze:Wczoraj w mojej włoskiej firmie, w której jestem na delegacji, osoby tam pracujące pytały ile mam lat. Ja, że 26 za kilka dni... A jedna z nich: "Jak ona się urodziła, to ja juz tu pracowałam" haha
Heh z zazdrosci, ale smieszne :laugh:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

No właśnie człowiekowi się wydaje, że młody a jak sobie policzy ile czasu minęło od 18nastki to się za głowę łapie.. Wiecie ile ja mam siwych włosów? Ja bym się na waszym miejscu nie przejmowała, że starsze ode mnie jesteście, bo założyć się mogę, że większość mniej siwa :roll: Jedyne co to się cieszę, że zmarszczek nie widać, no ostatnio odkryłam aż jedną w kąciku ust :lol:
Po za tym nigdy nie zapomnę jak gdzieś 3 lata temu szłyśmy z przyjaciółką na imprezę halloween i kupowałyśmy w sklepie z gadżetami kły i inne takie i ja płaciłam za całość zakupów i śmiałam się do przyjaciółki, że odda w naturze lub ewentualnie w piwie a oburzona pani ekspedientka walnęła tekstem "jak to w piwie? ile wy macie lat dziewczyny żeby pić? 17naście?". Podobna sytuacja, zabrałam 2 lata temu 17nastoletniego wtedy brata na koncert metalowy, byli też jego znajomi, no i po koncercie przyjechał mój ówczesny facet (30latek) z kuzynem żeby odwieźć, brata a mnie zabrać gdzieś tam na imprezę. Nie chciałam zostawiać w środku nocy koleżanki brata na ulicy więc zabraliśmy i ją, facet się pyta jak się bawiłam to się śmieję, że świetnie, bo poczułam się znów jak nastolatka a koleżanka brata na to "ta jasne, bo ty to niby ile masz lat 19naście?", cały samochód parsknął śmiechem a facet odpowiedział "chciałaby". Cóż najwyraźniej nie zależnie od tego ile lat mam wciąż wyglądam na nastkę ;) Choć nie wiem czy to dobrze, bo 19nastka i 30latek to kiepsko wygląda :lol: Mój mąż na szczęście jest 2 lata młodszy ode mnie i również na gówniarza wygląda więc co najwyżej można się teraz dziwić, że mamy obrączki w tak młodym wieku ;)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

A ode mnie ostatnio pani w Lidlu chciała dowód jak flaszkę kupowałam :rotfl: ale się uśmiałam
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

To wyobraz sobie, ze pare tygodni temu kupowalam alkohol i babka w sklepie pyta sie czy mam dowod :o pomyslalam sobie ze chyba dzisiaj zapomniala okularow...a ja pytam sie czy chce moj czy mojego syna bo tez jest pelnoletni a ona az sie zarumienila. No ale takie sytuacje juz coraz rzadziej sie zdarzaja.
koni

Post autor: koni »

Mi też wszyscy dają mniej niż mam. TŻ w tym samym wieku, a dają mu max 25 lat :lol:
Za to mina wszystkich kiedy mówimy, że jesteśmy już 12 lat po ślubie...bezcenna :lol:
ANYA

koni pisze:Mi też wszyscy dają mniej niż mam. TŻ w tym samym wieku, a dają mu max 25 lat :lol:
Za to mina wszystkich kiedy mówimy, że jesteśmy już 12 lat po ślubie...bezcenna :lol:
12 lat po slubie :o :nie_powiem:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

:rotfl:
To syn mógł wyciągnąć i powiedzieć: "to ja kupię mamie" :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Dzima pisze::rotfl:
To syn mógł wyciągnąć i powiedzieć: "to ja kupię mamie" :szczerbaty:
:rotfl: :rotfl: on ma dopiero 17 ale pomyslalam sobie, ze bedzie dowcipnie
koni

Post autor: koni »

ANYA pisze:
koni pisze:Mi też wszyscy dają mniej niż mam. TŻ w tym samym wieku, a dają mu max 25 lat :lol:
12 lat po slubie :o :nie_powiem:
teraz ja Ciebie przebiłam? :lol:
Izerka

Post autor: Izerka »

Gratuluję wielu lat małżeństwa i pozdrawiam wszystkie parki :buzki:
Ostatnio zmieniony 06 maja 2015, 18:31 przez Izerka, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”