Zdjęcia naszych klatek
Moderator: Pulpecja
Re: Zdjęcia naszych klatek
No, masz rację, Rozalio. Muszę to przemyśleć, może i dałabym radę? a jakie narzędzia są do tego potrzebne? Na pewno piła i coś jeszcze?
- sanedie
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
@Risolda w zależności od tego co tam będziesz chciała umieścić, pewnie młotek i kombinerki albo jakiś śrubokręt.

No ja jeszcze wiertarki potrzebowałam żeby nawiercić otwory w blacie szafki jak zejście na dół robiłam
trochę chęci i zdolności manualnych i można cuda zrobić 

A, no tak, młotek, wiertarka, piła, kombinerki, śrubokręt. Młotek, kombinerki, śrubokręt mam, a resztę musiałabym kupić albo od kogoś pożyczyć. Zrobię plan jak to by wyglądało i co bym potrzebowała
Pójdę na dniach do Castoramy i popatrzę na ceny tych brakujących mi narzędzi.
Dziękuję Wam za rady. Będę teraz myślała i pewnie nie zasnę, bo ja tak mam. Hihihi...

Dziękuję Wam za rady. Będę teraz myślała i pewnie nie zasnę, bo ja tak mam. Hihihi...
Czyli masz jak ja
Jak mi się coś pomyśli to od razu plan muszę wcielić w życie i cały czas myślę jak go wykonać 

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Nasz Clatcatraz obecnie
Jeszcze muszę pokombinować z mostkiem łączącym dolne kuwety

Super klateczki
Joanna a twoje Clatcatraz wielkie
świnki mają mnóstwo miejsca do brykania 

Świnka Morska pisze:Klatka jest dziełem mojej mamyLilith88 pisze:Super klatka!Zdradź skąd masz takie kratki a la C&C?
. Wykorzystała kratki które kupiła na allegro
-podaję link-
http://allegro.pl/kojec-klatka-buda-dla ... 24892.html
połączyła je paskami zaciskowymi , kuweta jest z polipropylenu komorowego.
Te kratki są bardzo solidne i występują w dwóch wersjach kolorystycznych ( srebrne i zielone) oraz dwóch wymiarach ( 70 cm x 70 cm i 66 cm x 80 cm ). Mama wykorzystała 66 x 80 , trochę je poprzycinała i efekt widzieliście.
slicznie tozrobiła Twoja mama

mozesz mi napisac czy przycinała te kratki z długości lub szerokosci? czy mozna przyciać i nic sie nie stanie?