Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Wera
Re: Dropś - fotogeniczny pan proś i...?
O Gambicie pomyśl jak będzie przejawiał nie zdrowe zainteresowanie kartami.XD " Wizualizuje sobie wizję Dropsa i młodego grających w pokera z petami w zębach i Dropsa mówiącego głosem jakby wypalił pięć paczek cygar-Cholera, znowu przegrałem rzodkiewkę!" Wolverina też bardzo lubię. 
-
Dropsio
Anya, ale to już... No, jutro!
Od Logana wszystko się zaczęło <3 Do tej pory nie mogę wybaczyć reżyserom tego, co z niego zrobili w filmach
O Deadpool'u w Originie już nie wspominając, bo zamordowała bym chętnie tego kto wymyślił i zaakceptował to *****
Mam nadzieję, że w solowym filmie to naprawią, ten "zwiastun" wygląda baaardzo obiecująco. mam nadzieję, że Reynolds (jak ja go lubię!
) zadba, żeby to wyszło tak jak powinno.
Mamy już pseudotransporterek przygotowany. Klatka czysta... Nie wierzę w to co się dzieje!
Od Logana wszystko się zaczęło <3 Do tej pory nie mogę wybaczyć reżyserom tego, co z niego zrobili w filmach
Mamy już pseudotransporterek przygotowany. Klatka czysta... Nie wierzę w to co się dzieje!
-
Arya90
Oj to koniecznie zdjęcia nowego prośka
Dropś bardzo przystojny proś 
-
Wera
Czekam razem z tobą, miejmy nadzieję że panowie się polubią 
-
ANYA
Oj DRopsio zazdroszcze Ci, ze bedziesz miala nowa swinke...tylko nie zapomnij robic fotek od pierwszego dnia zeby uchywycic pierwsze wrazenie.
-
Dropsio
Anya, ja już statyw odkurzyłam i mam zamiar filmik kręcić!
o ile nie zapomnę xD
Ehhh... Tak że dwa, może trzy tygodnie temu tato wykopał spory kokon, tak z 5 cm. Dzisiaj oglądam Top Gear i słyszę że coś brzęczy. Obeszłam pół pokoju i nagle mnie olśniło... Mam piękną ćmę, która rozprostowywuje skrzydła. Trochę to potrwa, ale jutro wieczorem chyba będzie można ją wpuścić...
No i znalazłam skakuna, który uciekł mi przed południem. Skubany uwił sobie gniazdko na mojej lampce nocnej
Za to zgubiłam złotooka bez połowy skrzydła. Łaził sobie po biurku ale go wcięło
A Drops... Leży w 80 niczego nie świadomy, wcina podkłady i wywala stopiszcza.
Ehhh... Tak że dwa, może trzy tygodnie temu tato wykopał spory kokon, tak z 5 cm. Dzisiaj oglądam Top Gear i słyszę że coś brzęczy. Obeszłam pół pokoju i nagle mnie olśniło... Mam piękną ćmę, która rozprostowywuje skrzydła. Trochę to potrwa, ale jutro wieczorem chyba będzie można ją wpuścić...
No i znalazłam skakuna, który uciekł mi przed południem. Skubany uwił sobie gniazdko na mojej lampce nocnej
Za to zgubiłam złotooka bez połowy skrzydła. Łaził sobie po biurku ale go wcięło
A Drops... Leży w 80 niczego nie świadomy, wcina podkłady i wywala stopiszcza.
-
Arya90
Jeszcze niczego nieświadomy... To się jutro Dropsio zdziwi 
-
ANYA
Dropsio pisze:Anya, ja już statyw odkurzyłam i mam zamiar filmik kręcić!o ile nie zapomnę xD
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
jeszcze tylko paręnaście godzin iiiiiiii
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy