Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Wera

Re: Dropś - fotogeniczny pan proś i...?

Post autor: Wera »

O Gambicie pomyśl jak będzie przejawiał nie zdrowe zainteresowanie kartami.XD " Wizualizuje sobie wizję Dropsa i młodego grających w pokera z petami w zębach i Dropsa mówiącego głosem jakby wypalił pięć paczek cygar-Cholera, znowu przegrałem rzodkiewkę!" Wolverina też bardzo lubię. :D
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Anya, ale to już... No, jutro! :yahoo:

Od Logana wszystko się zaczęło <3 Do tej pory nie mogę wybaczyć reżyserom tego, co z niego zrobili w filmach :? O Deadpool'u w Originie już nie wspominając, bo zamordowała bym chętnie tego kto wymyślił i zaakceptował to ***** :glowawmur: Mam nadzieję, że w solowym filmie to naprawią, ten "zwiastun" wygląda baaardzo obiecująco. mam nadzieję, że Reynolds (jak ja go lubię! :love: ) zadba, żeby to wyszło tak jak powinno.

Mamy już pseudotransporterek przygotowany. Klatka czysta... Nie wierzę w to co się dzieje! :yahoo:
Arya90

Post autor: Arya90 »

Oj to koniecznie zdjęcia nowego prośka :) Dropś bardzo przystojny proś :D
Wera

Post autor: Wera »

Czekam razem z tobą, miejmy nadzieję że panowie się polubią :fingerscrossed:
katiusha

Post autor: katiusha »

Udziela się ta ekscytacja!Obrazek
ANYA

Post autor: ANYA »

Oj DRopsio zazdroszcze Ci, ze bedziesz miala nowa swinke...tylko nie zapomnij robic fotek od pierwszego dnia zeby uchywycic pierwsze wrazenie.
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Anya, ja już statyw odkurzyłam i mam zamiar filmik kręcić! :D o ile nie zapomnę xD

Ehhh... Tak że dwa, może trzy tygodnie temu tato wykopał spory kokon, tak z 5 cm. Dzisiaj oglądam Top Gear i słyszę że coś brzęczy. Obeszłam pół pokoju i nagle mnie olśniło... Mam piękną ćmę, która rozprostowywuje skrzydła. Trochę to potrwa, ale jutro wieczorem chyba będzie można ją wpuścić...
No i znalazłam skakuna, który uciekł mi przed południem. Skubany uwił sobie gniazdko na mojej lampce nocnej :lol:
Za to zgubiłam złotooka bez połowy skrzydła. Łaził sobie po biurku ale go wcięło :think:
A Drops... Leży w 80 niczego nie świadomy, wcina podkłady i wywala stopiszcza. :lol:
Arya90

Post autor: Arya90 »

Jeszcze niczego nieświadomy... To się jutro Dropsio zdziwi :lol:
ANYA

Post autor: ANYA »

Dropsio pisze:Anya, ja już statyw odkurzyłam i mam zamiar filmik kręcić! :D o ile nie zapomnę xD
:nono: lepiej nie zapomnij
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

:shock: co Ty w domu za stwory masz! ja bym już była spakowana przy drzwiach :szczerbaty:

jeszcze tylko paręnaście godzin iiiiiiii :D
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”