Mimi - szuka domu i towarzystwa [Wrocław] - rezerwacja
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Mimi - szuka domu i towarzystwa [Wrocław] - rezerwacja
To ja trzymam mocno kciuki , żeby wszystko się udało
- idealna81
- Kontakt:
Ok ok ok ok ok ok , rozumiem,że weekend Majowy w rodzinnym mieście ??? Przy okazji sprawisz mi ogromną przyjemnością ,że ja przywieziesz.Ja jestem 12 lat starszaHarvejowa pisze:Tak to mój dom rodzinny I bez "pani" mam dopiero 22 lata
Jadę 27 kwietnia
Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością, pociągiem czy autobusem przyjeżdżasz do w-wka? Pytam,żebym wiedziała gdzie po Mimi wyjsc tzn o ktorej mam byc na dworcu ?
- idealna81
- Kontakt:
DziękujemyMiłasia pisze:To ja trzymam mocno kciuki , żeby wszystko się udało
Ja też trzymam kciuki za podróż
- idealna81
- Kontakt:
KOCHANI.
Chciałam poinformować ,że częściowo jestem przygotowana na przyjecie MIMI,klatka już jest,potrzebuje tylko zakupić mate.
Prosiłabym Was o pomoc....na drugim zdjęciu ( zaznaczyłam czerwonymi strzałkami ) podzieliłam klatkę na połowę do czasu się zaaklimatyzują w swoim towarzystwem , w środek klatki włożyłam cześć elementów z poprzedniej klatki tzn krótsze boki włożyłam i paśnik ,ale zabrakło mi troszkę do wypełnienia i została mi dziura - czym mogę ta lukę wypełnić ?
Chciałam poinformować ,że częściowo jestem przygotowana na przyjecie MIMI,klatka już jest,potrzebuje tylko zakupić mate.
Prosiłabym Was o pomoc....na drugim zdjęciu ( zaznaczyłam czerwonymi strzałkami ) podzieliłam klatkę na połowę do czasu się zaaklimatyzują w swoim towarzystwem , w środek klatki włożyłam cześć elementów z poprzedniej klatki tzn krótsze boki włożyłam i paśnik ,ale zabrakło mi troszkę do wypełnienia i została mi dziura - czym mogę ta lukę wypełnić ?
kartonem albo podkładka pod posiłek w Pepco za 1,50zł Ja sobie w ten sposób radzę z dziurami.
- idealna81
- Kontakt:
Dziękuje , podkładki mam :*Harvejowa pisze:kartonem albo podkładka pod posiłek w Pepco za 1,50zł Ja sobie w ten sposób radzę z dziurami.
-
- Kontakt:
- idealna81
- Kontakt:
Tak, meblujemy się, niestety. .. Rita nie jest zainteresowana hamakiem i odkąd ma większy dom to większość czasu spędza w namiocie, wychodzi wychodzi na jedzenie i do namiotu.
Jest też tak, że wyskakuje z namiotu jak "poparzona" wchodzi pod namiot podrzuca co a na koniec skacze jak popcorn i nie wiem co mam myśleć? Dziś kupiłam mate i pod mate wyloze żwirek, ale jeśli podkłady seni są lepsze to po zużyciu 15 kg zwirku kupie podkłady. Widzę, że dużo musze się do uczyć