Sklep Hipcio
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Sklep Hipcio
Kurczę miałam napisać skargę do siódemki i zapomniałam, właśnie mi przypomnieliście
Jeśli to pomoże to oczywiście do was też wyślę maila. Ja sobie zdaję sprawę z tego jak to działa i że obsługa zależy od konkretnej osoby (jak wszędzie zresztą). DPD jednak zawsze miało wyższe standardy, zobaczymy czy po fuzji je zachowają.

To ja znowu zapytam- a może również paczkomaty? To znacznie upraszcza odbiór osobom, które w czasie pracy kurierów siedzą w pracy i nie ma komu odebrać w domu.
To tak pod rozwagę...
To tak pod rozwagę...
Paczkomaty raczej odpadają, największy minus to wymiary paczek, paczka w paczkomacie może być długa, ale za to wąska i niska, większość naszych paczek w paczkomacie się nie mieści. Do tego dochodzą kwestie techniczne (implementacja paczkomatów w sklepie) oraz jakość usług (ostatnio bardzo duże spowolnienie w tempie doręczania, bałagan w inPoście, słyszę same negatywne opinie od wielu sprzedawców z branży).
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Rozbawiliście mnie do łez "Zwierzęciem tygodnia zostaje seria BEAPHAR NATURE!!!" 

Nikt mi nie odpisał na moje PW 
Więc zapytam tutaj: czy zamierzacie przywrócić do oferty dry-bedy na zielonym spodzie? Chciałam taki kupić, wchodzę na stronę sklepu i nie ma.

Więc zapytam tutaj: czy zamierzacie przywrócić do oferty dry-bedy na zielonym spodzie? Chciałam taki kupić, wchodzę na stronę sklepu i nie ma.
posmutniałam...elido pisze: Z dowozów we Wrocławiu niestety musieliśmy zrezygnować, ponieważ nie wyrabialiśmy czasowo, i na dodatek po tym jak nasze auto dwa razy w ciągu miesiąca odmówiło posłuszeństwa (co skończyło się baaardzo konkretnym rachunkiem z warsztatu) zmuszeni byliśmy zlikwidować tę opcję.

Przepraszamy, czasem człowiek przeczyta w pospiechu, ma odpisać później i zapomina...sempreverde pisze:Nikt mi nie odpisał na moje PW
Z dry bedami jest tak, że jak któryś kolor się wyprzeda, to znika automatycznie ze sklepu.
Nie zrezygnowaliśmy z greenbacków, po prostu się skończyły

U nas zamowionko przyszło ekspresowo i za darmo
kurier nie chciał zapłaty bo twierdził, że opłacone, a wybrałam opcję zapłaty przy odbiorze....
ale spokojnie przelewik już zrobiony, meil z informacją też o tej sytuacji wysłany do Hipcia

kurier nie chciał zapłaty bo twierdził, że opłacone, a wybrałam opcję zapłaty przy odbiorze....
ale spokojnie przelewik już zrobiony, meil z informacją też o tej sytuacji wysłany do Hipcia

Jezusicku, prawdę mówiliście - są dry-bedy na zielonym spodzie 
Uff, czas ogarnąć zamówienie

Uff, czas ogarnąć zamówienie

Inne kolory zielonych też powinny być niedługo dostępne, plus nowość - Heavy Duty, czy greenback z bardzo gęsty włosiem.