Na Larsa i Orkiego . Jesli nie wyjdzie to poszukam innych świnek ale tak pięknej jak Orki i tak uroczej to chyba nie znajdęCynthia pisze:Rodzice zgodzili się na dwie świnki??Shudernight pisze:Jestem tego świadoma , ogólnie rodzice się zgodzili. Byłabym prze szczęśliwa gdyby Orki zamieszkał u mniespeedy pisze:Shudernight - spokojnie pytaj rodziców, ale do przodu uprzedzam, że nie jest jeszcze do końca pewne, czy Orki nie zostanie u mnie.
Orki - piękny świnkochłopak - z Larsem[Cieszyn] w DS
Moderator: silje
Re: Orki - piękny świnkochłopak [Cieszyn]
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Zajrzyj na mój wątek, tam masz masę pięknych i uroczych, ale nie do oddaniaShudernight pisze: Jesli nie wyjdzie to poszukam innych świnek ale tak pięknej jak Orki i tak uroczej to chyba nie znajdę

A tak poważnie, nie wiesz jeszcze, w jakiej śwince się zakochasz... Jeśli oni do Ciebie nie trafią, to może inne, jest tyle biednych, bezdomnych małych ryjków, a wszystkie potrafią być przekochane.Zeraknij tutaj... http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=11&t=26
Córka pani tkóra ma te świnki jest moją przyjaciółk, znam ich rodzinę osobiścieCynthia pisze:Zajrzyj na mój wątek, tam masz masę pięknych i uroczych, ale nie do oddaniaShudernight pisze: Jesli nie wyjdzie to poszukam innych świnek ale tak pięknej jak Orki i tak uroczej to chyba nie znajdęA wszystkie z adopcji
A tak poważnie, nie wiesz jeszcze, w jakiej śwince się zakochasz... Jeśli oni do Ciebie nie trafią, to może inne, jest tyle biednych, bezdomnych małych ryjków, a wszystkie potrafią być przekochane.Zeraknij tutaj... http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=11&t=26

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
No to przecież masz takie fajne prosiaki pod ręką, to po co sciągać świnki z drugiego końca Polski. A czemu świnki musza mieć mniej niż rok?? 

Nie muszą. Na dobry początek chciałam zacząć od młodych. A co do faktu ze mam pod reka : owszem ale Orki dosłownie skradł moje serce. Jeśli nie wyjdzie z tą 2ójką to prawdopodobnie będę chętna do adopcji innej pary świnek. Dlatego liczę że użytkownik speedy pozytywnie rozpatrzy moją propozycję adopcjiCynthia pisze:No to przecież masz takie fajne prosiaki pod ręką, to po co sciągać świnki z drugiego końca Polski. A czemu świnki musza mieć mniej niż rok??
- Mysz
- Miejscowość: Mrągowo
- Kontakt:
Cynthia,na miłość od pierwszego wejrzenia nic nie poradzisz.Cynthia pisze:No to przecież masz takie fajne prosiaki pod ręką, to po co sciągać świnki z drugiego końca Polski.

Mam nadzieje również że decyzja zapadnie szybko. Jeśli autorka wątku jednak się rozmyśli to będę mogła już inną parkę adoptować (bo szczerze kilka również wpadło mi w oko
)

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
A mogę wiedzieć które?Shudernight pisze:Mam nadzieje również że decyzja zapadnie szybko. Jeśli autorka wątku jednak się rozmyśli to będę mogła już inną parkę adoptować (bo szczerze kilka również wpadło mi w oko)
Myślę również o świnkach Piopiołek , Calypso , Wiórek . Jeśli nie wyszło by z Orkim to pierwsza w kolejności myślę że byłby Piopiołek ale ta sprawa jest do obgadaniaCynthia pisze:A mogę wiedzieć które?Shudernight pisze:Mam nadzieje również że decyzja zapadnie szybko. Jeśli autorka wątku jednak się rozmyśli to będę mogła już inną parkę adoptować (bo szczerze kilka również wpadło mi w oko)
Ze względu na to, że swoim zwlekaniem wstrzymuję tutaj adopcje Shudernight, to postaram się dać jak naszybciej znać, czy zostawiam Orkiego. teraz wszysko zależy od tego, czy Orki dogada się z moimi chłopakami.