Orki - piękny świnkochłopak - z Larsem[Cieszyn] w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Shudernight

Re: Orki - piękny świnkochłopak [Cieszyn]

Post autor: Shudernight »

Cynthia pisze:
Shudernight pisze:
speedy pisze:Shudernight - spokojnie pytaj rodziców, ale do przodu uprzedzam, że nie jest jeszcze do końca pewne, czy Orki nie zostanie u mnie.
Jestem tego świadoma , ogólnie rodzice się zgodzili. Byłabym prze szczęśliwa gdyby Orki zamieszkał u mnie
Rodzice zgodzili się na dwie świnki??
Na Larsa i Orkiego . Jesli nie wyjdzie to poszukam innych świnek ale tak pięknej jak Orki i tak uroczej to chyba nie znajdę
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Shudernight pisze: Jesli nie wyjdzie to poszukam innych świnek ale tak pięknej jak Orki i tak uroczej to chyba nie znajdę
Zajrzyj na mój wątek, tam masz masę pięknych i uroczych, ale nie do oddania :szczerbaty: A wszystkie z adopcji

A tak poważnie, nie wiesz jeszcze, w jakiej śwince się zakochasz... Jeśli oni do Ciebie nie trafią, to może inne, jest tyle biednych, bezdomnych małych ryjków, a wszystkie potrafią być przekochane.Zeraknij tutaj... http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=11&t=26
Shudernight

Cynthia pisze:
Shudernight pisze: Jesli nie wyjdzie to poszukam innych świnek ale tak pięknej jak Orki i tak uroczej to chyba nie znajdę
Zajrzyj na mój wątek, tam masz masę pięknych i uroczych, ale nie do oddania :szczerbaty: A wszystkie z adopcji

A tak poważnie, nie wiesz jeszcze, w jakiej śwince się zakochasz... Jeśli oni do Ciebie nie trafią, to może inne, jest tyle biednych, bezdomnych małych ryjków, a wszystkie potrafią być przekochane.Zeraknij tutaj... http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=11&t=26
Córka pani tkóra ma te świnki jest moją przyjaciółk, znam ich rodzinę osobiście :) A co do tyc świnek chodziło mi o to by znaleźć świnki które mają mniej niż rok. Przeglądałam wszystkie oferty ale najbardziej wpadł mi oko Orki. Trzymam kciuki by ta adopcja się udała:) :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

No to przecież masz takie fajne prosiaki pod ręką, to po co sciągać świnki z drugiego końca Polski. A czemu świnki musza mieć mniej niż rok?? :think:
Shudernight

Cynthia pisze:No to przecież masz takie fajne prosiaki pod ręką, to po co sciągać świnki z drugiego końca Polski. A czemu świnki musza mieć mniej niż rok?? :think:
Nie muszą. Na dobry początek chciałam zacząć od młodych. A co do faktu ze mam pod reka : owszem ale Orki dosłownie skradł moje serce. Jeśli nie wyjdzie z tą 2ójką to prawdopodobnie będę chętna do adopcji innej pary świnek. Dlatego liczę że użytkownik speedy pozytywnie rozpatrzy moją propozycję adopcji
Awatar użytkownika
Mysz
Miejscowość: Mrągowo
Kontakt:

Post autor: Mysz »

Cynthia pisze:No to przecież masz takie fajne prosiaki pod ręką, to po co sciągać świnki z drugiego końca Polski. :think:
Cynthia,na miłość od pierwszego wejrzenia nic nie poradzisz. ;)
Shudernight

Mam nadzieje również że decyzja zapadnie szybko. Jeśli autorka wątku jednak się rozmyśli to będę mogła już inną parkę adoptować (bo szczerze kilka również wpadło mi w oko ;) )
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Shudernight pisze:Mam nadzieje również że decyzja zapadnie szybko. Jeśli autorka wątku jednak się rozmyśli to będę mogła już inną parkę adoptować (bo szczerze kilka również wpadło mi w oko ;) )
A mogę wiedzieć które?
Shudernight

Cynthia pisze:
Shudernight pisze:Mam nadzieje również że decyzja zapadnie szybko. Jeśli autorka wątku jednak się rozmyśli to będę mogła już inną parkę adoptować (bo szczerze kilka również wpadło mi w oko ;) )
A mogę wiedzieć które?
Myślę również o świnkach Piopiołek , Calypso , Wiórek . Jeśli nie wyszło by z Orkim to pierwsza w kolejności myślę że byłby Piopiołek ale ta sprawa jest do obgadania
speedy

Post autor: speedy »

Ze względu na to, że swoim zwlekaniem wstrzymuję tutaj adopcje Shudernight, to postaram się dać jak naszybciej znać, czy zostawiam Orkiego. teraz wszysko zależy od tego, czy Orki dogada się z moimi chłopakami.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”