Dziś rano odszedł od nas Kokuś, który był z nami 4 szczęśliwe lata. Kokuś pochodził z wielkiej akcji odbioru świnek z Bystrej w 2010 r.
Bardzo ciężko nam jest pogodzić się z jego odejściem, był cudowną świnką, która na zawsze pozostanie w naszych sercach.
Niech wesoło biega za TM.
Odeszli ukochani Kokuś i Lucjan z Bystrej
Moderator: pastuszek
Odeszli ukochani Kokuś i Lucjan z Bystrej
Ostatnio zmieniony 14 lut 2016, 10:41 przez kaitlyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Odszedł ukochany Kokuś z Bystrej
Współczuję
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
och, jeden z moich ulubieńców! Jak smutno
Wspomnę: Z Bystrej przez Warszawę pojechał do Ayii do Olsztyna. Kiedy dogadały się z Kaytlin, to juz była zima, luty 2011. Koku przyjechał do Wawy PKSem, odebral go Elurin i przyniósł do mnie, bo miała go zabrać do Szczecina pociągiem moja koleżanka z pracy. Mróz -20C, czekałam, żeby go podać na Centralnym, bo koleżanka z dzieckiem jechała ze Wschodniej. Koku w pudełku, w sianie, w torbie, kupiłam w Rossmanie kocyk różowy z mikrofazy, żeby nie zmarzł Dworzec w remoncie, szyna pękła na moście, dwie godziny czekałam, bez skutku... No i potem waletował u mnie do pierwszej okazji, w międzyczasie zrobiła się wiosna.
Był niesamowicie gadatliwy, przymilny, mięciutki...
Dobre miał życie chłopak.
Dołączył do brygady z Bystrej za TM ... Mają tam dużo miejsca i świeżej trawy.
Wspomnę: Z Bystrej przez Warszawę pojechał do Ayii do Olsztyna. Kiedy dogadały się z Kaytlin, to juz była zima, luty 2011. Koku przyjechał do Wawy PKSem, odebral go Elurin i przyniósł do mnie, bo miała go zabrać do Szczecina pociągiem moja koleżanka z pracy. Mróz -20C, czekałam, żeby go podać na Centralnym, bo koleżanka z dzieckiem jechała ze Wschodniej. Koku w pudełku, w sianie, w torbie, kupiłam w Rossmanie kocyk różowy z mikrofazy, żeby nie zmarzł Dworzec w remoncie, szyna pękła na moście, dwie godziny czekałam, bez skutku... No i potem waletował u mnie do pierwszej okazji, w międzyczasie zrobiła się wiosna.
Był niesamowicie gadatliwy, przymilny, mięciutki...
Dobre miał życie chłopak.
Dołączył do brygady z Bystrej za TM ... Mają tam dużo miejsca i świeżej trawy.
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Kolejna świnka z Bystrej za TM... Orientuje się, ile ich jeszcze żyje?
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Moja Nutelka jest z Bystrej, wg umowy podczas adopcji miała ok 6 miesięcy, wg mnie mogła mieć ok roku.
dla Kokusia...
dla Kokusia...
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt: