dortezka pisze: taaa..zestresowana z niebieskim koszykiem na kolanach ... mam nadzieję, że nie było słychać w poczekalni jak się Pigi podczas badania darła:szczerbaty:
Ja nic nie słyszałam

Ale zestresowana to byłaś, widać było na pierwszy rzut oka. A tak sobie myślałam, że jakbyś była za mną z tym swoim zwierzakiem (sorry, nie wiedziałam że to Pigi

), to bym cię przepuściła, bo widać było że coś złego się dzieje i się denerwujesz bardzo...
dortezka pisze:nie byłam właśnie pewna czy dobrze usłyszałam jak powiedziałaś Pani przy recepcji, że jesteś do kontroli z Balbinką.. próbowałam zajrzeć do tej Twojej klatki by się upewnić, ale mi ta z chomikiem zasłaniała:laugh:
A ja dodatkowo nie odsłaniałam ich aby nie stresować bardziej, bo obie ze mną były moje gwiazdy
Na drugi raz zagadnij i już!
martuś pisze:Kurka najlepsza! Pije wodę a później oblizuje nogę od krzesła:lol: A Fionkę tak suszy, że jakby mogła to wsadziła by poidło od razu do żołądka:laugh:
Koty jak delikatnie przemykają, że niby PRZYPADKIEM weszły przed kamerę:szczerbaty:
Balbi ma już ładnie zaokrąglony brzusio:love: Bo to że Fiona ma to każdy widzi:szczerbaty:
martuś to nie krzesło a stolik. To pod nim dziewczyny urzędują u dziadków, ich królestwo.
Ej, a ty pijesz do kształtu prawie idealnego mojej Fionki

Świnia to ma być świnia a nie popierdułka jakaś... czekajcie Balbi jeszcze się odkuje i też będzie okrąglutka jak trzeba