Filip[Katowice] już w ds :)
Moderator: silje
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
-
Harvejowa
Re: Filip[Katowice] już w ds :)
Dziękujemy bardzo za życzenia i przepraszam , że tak późno
Dzień jak co dzień...raz lepiej, raz gorzej ale w gruncie rzeczy dziadziuś dobrze się trzyma
Mówię dziadziuś bo naprawdę wygląda jak taki poczciwy staruszek ;p
Mało chodzi i dużo czasu spędza w domku ale chyba wiem dlaczego...jak chodzi to charczy i odkaszliwuje wydzielinę...kiedy leży oddech jest zazwyczaj cichy i spokojny
Trochę żal mi go było w tym małym domku, więc zrobiłam małą improwizację

Dzień jak co dzień...raz lepiej, raz gorzej ale w gruncie rzeczy dziadziuś dobrze się trzyma
Mało chodzi i dużo czasu spędza w domku ale chyba wiem dlaczego...jak chodzi to charczy i odkaszliwuje wydzielinę...kiedy leży oddech jest zazwyczaj cichy i spokojny
Trochę żal mi go było w tym małym domku, więc zrobiłam małą improwizację
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
super ma ten lokal, powodzenia kolego!
-
Harvejowa
Muficzek ma się dobrze
Nadal niewiele robi i raczej preferuje spanie w kącie...ale od dłuższego czasu jest stabilnie 

- diefenbaker
- Kontakt:
Oby tak dalej
z Harveyem nadal się nie widują? Może dlatego taki spokojny Mufi
szkoda, że się nie dogadali.
-
Harvejowa
Harvey mieszka teraz z koleżanka, ponieważ reagują agresywnie nawet czując swój zapach na kocyku
Pocieszam się tym, że jak byli razem to Mufi też był spokojny...może nie aż tak ale jednak
Pocieszam się tym, że jak byli razem to Mufi też był spokojny...może nie aż tak ale jednak
-
Harvejowa
Hej Duzi !
Dawno mnie tu nie było ale duża nie dopuszczała mnie do komputera.
Nadal mieszkam na trzecim piętrze naszego wieżowca, teraz zamiast kocy mamy na całej powierzchni piękne fioletowe maty i w końcu mam suchą pupkę ! Wiecie jak jest...po co wstawać jak można sikać pod siebie ?
Czasami mam bardzo dobre dni i biegam niczym młodziak...nie mogę sprawić żeby moi sąsiedzi - wiecie ta parka młodziaków na dole myśleli, że jestem starym marudą !
Słyszałem jakieś pogłoski, że jak pojawi się sterylizowana panna w moim wieku to duzi poważnie się zastanowią
Nie wiem co o tym myśleć ale w sumie...może fajnie by było się do kogoś przytulić? Pożyjemy, zobaczymy...
W przyszłym tygodniu jedziemy z sąsiadami do cioci Bożeny na kilka dni...myślicie, że nas zabiorą jak wrócą? bo wiecie...ja już kiedyś tak byłem wysłany na wakacje i tamtej dużej już nie widziałem, dobrze że ciocia Tysia się mną wtedy zajmowała.
Sami widzicie, że dużo się dzieje
Ja z moją letnią fryzurą :

Dawno mnie tu nie było ale duża nie dopuszczała mnie do komputera.
Nadal mieszkam na trzecim piętrze naszego wieżowca, teraz zamiast kocy mamy na całej powierzchni piękne fioletowe maty i w końcu mam suchą pupkę ! Wiecie jak jest...po co wstawać jak można sikać pod siebie ?
Czasami mam bardzo dobre dni i biegam niczym młodziak...nie mogę sprawić żeby moi sąsiedzi - wiecie ta parka młodziaków na dole myśleli, że jestem starym marudą !
Słyszałem jakieś pogłoski, że jak pojawi się sterylizowana panna w moim wieku to duzi poważnie się zastanowią
W przyszłym tygodniu jedziemy z sąsiadami do cioci Bożeny na kilka dni...myślicie, że nas zabiorą jak wrócą? bo wiecie...ja już kiedyś tak byłem wysłany na wakacje i tamtej dużej już nie widziałem, dobrze że ciocia Tysia się mną wtedy zajmowała.
Sami widzicie, że dużo się dzieje
Ja z moją letnią fryzurą :
- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
-
Harvejowa
Witajcie !
Moje życie jak zawsze ma wiele zawirowań ale bez tego byłoby nudno...
Dzisiaj wieczorem wracam do domu z wakacji...spędziłem je u mojej cioci Bożeny, ciocia mieszka z trzema samiczkami : Czika, Nala, Bunia, trzema samczykami Derpem, Lumpikiem i Kacprem oraz dwoma kotami : Teddim i Kovu , dwoma psami : Bursztnem i Svenem i dwoma szczylami, które kiedyś były u nas na wakacjach Yasminą i Yasirą .
Przez pół roku mieszkała tam też pewna samiczka...miała na imię Malaga i była po przejściach tak jak ja... podczas mojego pobytu u cioci kosmici zrobili jej operację na cysty i niestety odeszła

Miała zamieszkać ze mną i byłem taki szczęśliwy...
będziemy o Tobie pamiętać Malaguś

Teraz znów będę czekał na moją drugą połówkę marchewki... wierzę, że się uda bo dużo osób zaangażowało się w poszukiwania i czuwanie nad damą mojego serduszka
Moje życie jak zawsze ma wiele zawirowań ale bez tego byłoby nudno...
Dzisiaj wieczorem wracam do domu z wakacji...spędziłem je u mojej cioci Bożeny, ciocia mieszka z trzema samiczkami : Czika, Nala, Bunia, trzema samczykami Derpem, Lumpikiem i Kacprem oraz dwoma kotami : Teddim i Kovu , dwoma psami : Bursztnem i Svenem i dwoma szczylami, które kiedyś były u nas na wakacjach Yasminą i Yasirą .
Przez pół roku mieszkała tam też pewna samiczka...miała na imię Malaga i była po przejściach tak jak ja... podczas mojego pobytu u cioci kosmici zrobili jej operację na cysty i niestety odeszła

Miała zamieszkać ze mną i byłem taki szczęśliwy...
będziemy o Tobie pamiętać Malaguś

Teraz znów będę czekał na moją drugą połówkę marchewki... wierzę, że się uda bo dużo osób zaangażowało się w poszukiwania i czuwanie nad damą mojego serduszka
- diefenbaker
- Kontakt:
Przykre
oby szybko znalazła się towarzyszka
A jak ogólnie samopoczucie i zdrowie Mufiego?