Wracam do domu patrzę a Tasiek z Czarnym i maleństwem prawie w kupie śpią
 Czarny z łbem opartym o tunel, Tasieniek do tunelu przytulony z drugiej strony a maluszek w tunelu
 Czarny z łbem opartym o tunel, Tasieniek do tunelu przytulony z drugiej strony a maluszek w tunelu  Zatkało mnie normalnie. A jak ziewali, jak Tasiek stopiszcza rozciągał, niestety telefon został w torebce a jak wróciłam już łazili i chrupali sianko i ziółka.
 Zatkało mnie normalnie. A jak ziewali, jak Tasiek stopiszcza rozciągał, niestety telefon został w torebce a jak wróciłam już łazili i chrupali sianko i ziółka.

Co prawda kocham wszystkich mocno, mocno ale Tasieniek to takie moje oczko w głowie, wydaje mi się że najbardziej się nim przejmuje ale to mi się chyba tylko wydaje, bo po prostu tylko on mi ostatnio choruje a w rzeczywistości panikowałabym przy wszystkich tak samo i wszystkich przecież oglądam ze wszystkich stron codziennie.
 Co prawda kocham wszystkich mocno, mocno ale Tasieniek to takie moje oczko w głowie, wydaje mi się że najbardziej się nim przejmuje ale to mi się chyba tylko wydaje, bo po prostu tylko on mi ostatnio choruje a w rzeczywistości panikowałabym przy wszystkich tak samo i wszystkich przecież oglądam ze wszystkich stron codziennie.
 I to cały i zdrowy, tylko oczko mu trzeba zakrapiać. Ma uszkodzoną rogówkę wiec prawdopodobnie zakuł się siankiem.
 I to cały i zdrowy, tylko oczko mu trzeba zakrapiać. Ma uszkodzoną rogówkę wiec prawdopodobnie zakuł się siankiem.
 żarcie go chciało poskromić
  żarcie go chciało poskromić   mamy podawać propozycje?
mamy podawać propozycje? Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia