Owieczki -Lukrecja, Vanilia, Cremona /Mińsk Maz./ DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Gaja
Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
Kontakt:

Re: 3 lukrowane owieczki(VLC)-do adopcji po leczeniu /Mińsk

Post autor: Gaja »

Jeszcze jedno zdjęcie Lukrecji, tym razem sprzed kilku dni ( swoją drogą, muszę nadrobić zaległości, i porobić nowe zdjęcia - szczególnie córeczkom, bo je zaniedbałam pod tym względem :redface: ):
Obrazek
Gaja
Kontakt:

Kochani, mamy wstępną rezerwację na Cremonę. Trzymam kciuki :fingerscrossed: , bo to już druga...Początkowo świneczką zainteresowana była osoba z Torunia, ale niestety wystąpiły pewne problemy. Nie chcę się tu rozpisywać w tej sprawie, nadmienię tylko, że prawdopodobnie była to dziewczyna niepełnoletnia, nieświadoma tego, że do adopcji potrzebna jest wiedza/zgoda rodzica. Dziękuję w tym miejscu Joance oraz Grzegorzowi za pomoc i chęć do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej :buzki: .
Jutro wybieram się razem z Dawenną na WPA w sprawie Cremony do Państwa z Mińska Mazowieckiego. Być może świneczka będzie miała swój nowy domek kilka ulic ode mnie. Trzymajcie kciuki!
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Trzymam kciuki mocno :fingerscrossed:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Gaja
Kontakt:

Dziękuję, jolu i katiusho, za trzymanie kciuków - opłaciło się :D ! Cremona już niedługo zamieszka w nowym, sympatycznym domu, w Mińsku Mazowieckim, całkiem niedaleko ode mnie :jupi: . Ps. W tym miejscu pozdrowienia dla Marty - przyszłej opiekunki Cremony, a także jej koleżanek ze szkoły :buzki: .
Izerka

Post autor: Izerka »

Również pozdrawiam i już nie mogę się doczekać przybycia Cremonki do domku :yahoo: Mam nadzieję że owieczka zaprzyjaźni się z Bunią :pray: (moją świneczką, która również czeka z niecierpliwością na nową koleżankę :love: )
Gaja
Kontakt:

Izerka pisze:Również pozdrawiam i już nie mogę się doczekać przybycia Cremonki do domku :yahoo: Mam nadzieję że owieczka zaprzyjaźni się z Bunią :pray: (moją świneczką, która również czeka z niecierpliwością na nową koleżankę :love: )
Już na dniach Cremonka zawita do swojego domku i dołączy do Buni, tymczasem jej nowa Duża, Izerka, nie mogąc się już doczekać, wpadła do nas dziś wieczorkiem w odwiedziny - poznać owieczkę :jupi: Myślę, że obie przypadły sobie do gustu. Trzymam kciuki, mając nadzieję, że Bunia również polubi Cremonę.

Kochani, a ja przypominam, że nowego domku szukają też pozostałe słodkie owieczki - Lukrecja i Vanilia - można rezerwować :D
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Post autor: Joanka »

:like:
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Ogromnie się cieszę :jupi:
teraz kciukam dalej za Lukrecje i Vanilie :fingerscrossed:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Gaja
Kontakt:

Dziękuję Joanko, Jolu :buzki:. Mam nadzieję, że pozostałe owieczki znajdą równie miły domek co Cremona :pray: .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”