Niepełnosprawny Teoś w końcu znalazł azyl
Moderator: silje
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Re: Niepełnosprawny Teoś szuka swojego azylu [Bydgoszcz]
Często panikuje, gdy przechodzę obok klatki, stara się wpełznąć pod legowisko lub zakopać się w sianie. Jednak, gdy wzięłam go ostatnio do głaskania, pozwolił na dotyk, oparł główkę o moją dłoń. Jest jeszcze tylko dzieckiem (choć podrośniętym) bardzo potrzebującym miłości i poczucia bezpieczeństwa.

- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Izuś dobro wraca, wróci do Ciebie za to wszystko co robisz... ja nie mogę, aż się popłakałam... biedactwo maleńkie...

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014 
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021

Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- 

paula82
aż się włos na głowie jeży.   przecież ten "właściciel" co go oddał (nawet jeśli to nie on był sprawcą) powinien być pociągnięty do odpowiedzialności. Wiedząc, że świnka jest chora i potwornie cierpi nie zabrał jej do weta, nie udzielił pomocy. Jedyną oznaką litości było pozbycie się problemu oddając go SPŚM.
 przecież ten "właściciel" co go oddał (nawet jeśli to nie on był sprawcą) powinien być pociągnięty do odpowiedzialności. Wiedząc, że świnka jest chora i potwornie cierpi nie zabrał jej do weta, nie udzielił pomocy. Jedyną oznaką litości było pozbycie się problemu oddając go SPŚM.

przecież ten "właściciel" co go oddał (nawet jeśli to nie on był sprawcą) powinien być pociągnięty do odpowiedzialności. Wiedząc, że świnka jest chora i potwornie cierpi nie zabrał jej do weta, nie udzielił pomocy. Jedyną oznaką litości było pozbycie się problemu oddając go SPŚM.
 przecież ten "właściciel" co go oddał (nawet jeśli to nie on był sprawcą) powinien być pociągnięty do odpowiedzialności. Wiedząc, że świnka jest chora i potwornie cierpi nie zabrał jej do weta, nie udzielił pomocy. Jedyną oznaką litości było pozbycie się problemu oddając go SPŚM.- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Maleństwo kochane. Iza, jeśli potrzebujesz jakiejś pomocy, do wal śmiało. Pewnie leczenie itp będzie kosztowało sporo. Trzymam kciuki oby jak najszybciej maluszek zapomniał o całym złu, jakie go spotkało... 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami

Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Podziękowania należą się Beacie, która zgłosiła mi sprawę i nie odpuszczała dopóki nie poszłam o niego walczyć. Nie przypuszczałam, że sprawa jest tak poważna, ale dzięki jej czujności i dobremu sercu, dla małego jest jakaś nadzieja..

- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Jezu, straszne   co tu robić?  Jak mu pomóc?
 co tu robić?  Jak mu pomóc?

co tu robić?  Jak mu pomóc?
 co tu robić?  Jak mu pomóc?- 

Marzena
Jestem poruszona tym co zrobiono maleństwu. Jeśli mogę jakoś pomóc to proszę o kontakt.
Dziękuję, że tyle dobrego dla niego robicie. Biedny maluszek aż serce się kraje.

Dziękuję, że tyle dobrego dla niego robicie. Biedny maluszek aż serce się kraje.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Izo a jakaś rehabilitacja? Magnesy? Laser? Zobacz:
http://weterynarzsolec.pl/rehabilitacja-zwierzat/
A jeśli chodzi o dawki to myślę że nasza pani Agata Grzymała - Siedlecka http://www.wetkonstancin.pl/index.php?o ... Itemid=126 na pewno by telefonicznie czy mailowo pomogła, jeśli byłaby taka potrzeba

http://weterynarzsolec.pl/rehabilitacja-zwierzat/
A jeśli chodzi o dawki to myślę że nasza pani Agata Grzymała - Siedlecka http://www.wetkonstancin.pl/index.php?o ... Itemid=126 na pewno by telefonicznie czy mailowo pomogła, jeśli byłaby taka potrzeba
- 

Foggy
Ludzie to najbardziej odrażający gatunek pod względem okrucieństwa...  Też tym bydlakom zmiażdżyć kolana! I nie tylko kolana......................................... Co za... [cenzura].......................
Biedne Maleństwo, kochany Teosiu, tnie poddawaj się, trzymam kciuki!!!

Biedne Maleństwo, kochany Teosiu, tnie poddawaj się, trzymam kciuki!!!