Wiewiórek strasznie towarzyski się względem człowieka zrobił jak siedzi sam, normalnie po ręce się wspina
 Gery drze się z kuchni i wścieka, jak go wczoraj miałam na rękach i przed zagrodą Wiewiórka siedziałam to najpierw się wyrywał a jak nie mógł go użreć to mnie dziabnął ze złością w rękę..
 Gery drze się z kuchni i wścieka, jak go wczoraj miałam na rękach i przed zagrodą Wiewiórka siedziałam to najpierw się wyrywał a jak nie mógł go użreć to mnie dziabnął ze złością w rękę..Pozostała trójka stado idealne
 Jedzą z jednej miski nic sobie nie zabierają nikogo nie odganiają, no chyba że Tasiek Czarnego od okruszka ale agresji w tym nie ma. Maluch już od wtorku sam z klatki wychodzi
 Jedzą z jednej miski nic sobie nie zabierają nikogo nie odganiają, no chyba że Tasiek Czarnego od okruszka ale agresji w tym nie ma. Maluch już od wtorku sam z klatki wychodzi  Geremu i Taśkowi opanowanie tej sztuki zajęło z 3 miesiące.. Po za tym ciągle gadają a maluch to już w ogóle nowe świńskie dźwięki przede mną odkrywa
 Geremu i Taśkowi opanowanie tej sztuki zajęło z 3 miesiące.. Po za tym ciągle gadają a maluch to już w ogóle nowe świńskie dźwięki przede mną odkrywa 

no a ja mam bałagan więc muszę ogarnąć przed ich przyjściem, a chce mi się..
 no a ja mam bałagan więc muszę ogarnąć przed ich przyjściem, a chce mi się..  Jutro się z mężem na koncert wybieramy Julii Marcell a w sobotę owa rocznica, więc nie mam kiedy za bardzo fot porobić, jak mi się uda to coś wrzucę w nocy albo jutro a jak nie to dopiero po weekendzie
 Jutro się z mężem na koncert wybieramy Julii Marcell a w sobotę owa rocznica, więc nie mam kiedy za bardzo fot porobić, jak mi się uda to coś wrzucę w nocy albo jutro a jak nie to dopiero po weekendzie 
 A mały zawsze zaraz za Taśkiem wyskakuje, piłeczka moja mała
 A mały zawsze zaraz za Taśkiem wyskakuje, piłeczka moja mała 

ileż ja przegapiłam przez ten nadmiar obowiązków
  ileż ja przegapiłam przez ten nadmiar obowiązków  
 Tak jakby Tasman został tatą ale z wyboru hahaha
 Tak jakby Tasman został tatą ale z wyboru hahaha