Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo, Diablo & Shimmer
Ale piękne widoki! Zazdroszczę! U mnie z okna to drugi blok widać 

Wow widoki super
A w słoneczny bezchmurny dzień to już w ogóle musi być obłędnie 

Dziewczyny no ale ja z okna tez mam ciekawy widok; z jednej strony mam smietnik a z drugiej budynki. Ale jak wracam z supermarket blisko domu to juz widac gory
Asia no wlasnie ja czekam na lato zeby nie bylo pochmurno...w prawdzie bylo 17C ale w gorach ciut chlodniej I dosc pochmurno jak widac. Jak bedzie ladniejsza pogoda to jade w miejsce gdzie sa jeszcze lepsze widoki, ale jet bardziej stromo no ale to musi byc lato bo tam jeszcze snieg lezy
EDIT: Chlopaki dostali swieza gorska trawke a Ryan tak mi sie pochorowal, ze jak wstalam rano to sprawdzalam czy zyje. Dostal biegunki I byl tak upackany ze musialam go wykapac, a Ryan jest najczyszcza moja swinka I kapie go tylko z koniecznosci.
A w ogole temperament sie komus troszke utemperowal I moge Ryana nawet pod broda pomiziac
Czasami jeszcze na mnie mlasnie albo kopnie, ale juz tak nie gryzie. Niestety do swinek jest strasznie dominujacy. Lewis to samo, ale chlopaki sa teraz bardziej zrelaksowani I nawet jak sie nie dogadaja to I tak warto bylo poddawac ich kastracji.

Asia no wlasnie ja czekam na lato zeby nie bylo pochmurno...w prawdzie bylo 17C ale w gorach ciut chlodniej I dosc pochmurno jak widac. Jak bedzie ladniejsza pogoda to jade w miejsce gdzie sa jeszcze lepsze widoki, ale jet bardziej stromo no ale to musi byc lato bo tam jeszcze snieg lezy

EDIT: Chlopaki dostali swieza gorska trawke a Ryan tak mi sie pochorowal, ze jak wstalam rano to sprawdzalam czy zyje. Dostal biegunki I byl tak upackany ze musialam go wykapac, a Ryan jest najczyszcza moja swinka I kapie go tylko z koniecznosci.
A w ogole temperament sie komus troszke utemperowal I moge Ryana nawet pod broda pomiziac

Ostatnio zmieniony 13 kwie 2015, 18:51 przez ANYA, łącznie zmieniany 1 raz.
To koniecznie musisz w lato wstawić nowe zdjęcia 

Asiu ale ja nie mam zamiaru czekac az do lata bo pojade gdzies indziej gdzie mozna sie wspinac, a te wyzsze moga poczekac I tak musze nabrac wprawy. Ale jest jedno miejsce gdzie musze pojechac a moge tylko latem I nie moge sie doczekac...
Wpiszcie w google Devils pulpit Killearn. OStatnio tam bylam I nie moglam uwierzyc jak gleboko to jest
Kliknijcie tutaj https://www.google.co.uk/search?es_sm=9 ... -ckifsKvt0
No i jeszcze jedno miejsce gdzie chce ie wybrac jak bedzie cieplej https://www.google.co.uk/search?es_sm=9 ... oPcl7gJPKM
I jeszcze duzo miejsc gdzie potrzebna jest letnia pogoda...
Wpiszcie w google Devils pulpit Killearn. OStatnio tam bylam I nie moglam uwierzyc jak gleboko to jest

Kliknijcie tutaj https://www.google.co.uk/search?es_sm=9 ... -ckifsKvt0
No i jeszcze jedno miejsce gdzie chce ie wybrac jak bedzie cieplej https://www.google.co.uk/search?es_sm=9 ... oPcl7gJPKM
I jeszcze duzo miejsc gdzie potrzebna jest letnia pogoda...
Lubię góry
Fajnie, że masz możliwość sobie po nich trochę powędrować.

Ja nie przepadam za górami, znaczy widoki są piękne ale chodzenie jest męczące 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
co innego widok gór przez okno z hotelowego spa z drinkiem w ręku....Assia_B pisze:Ja nie przepadam za górami, znaczy widoki są piękne ale chodzenie jest męczące

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
No właśnie. Górskim powietrzem to warto oddychać, ale na werandzie, gdy Ci masują plecki i stópki. Bo taki masaż stóp w butach podczas chodzenia nie jest przyjemny...

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Dziewczyny nie badzcie leniami
Ja uwielbiam sie meczyc chodzeniem po gorach i nawet zakwasy lubie bo mi to przypomina jak fajnie spedzilam czas...A widok z samego szczytu jest niesamowity. A widzialyscie linki? Jakie niesamowite miejsca? Jedno zamiast sie wspinac to trzeba zejsc w zapadline czy co to jest...
Dzisiaj sie przekonalam, ze Diablo to imie idealnie dobrane do tej swinki.
Sprzatalam klatki i wypuscilam Lewisa i Diabelka razem ale pilnowalam zeby do siebie nie podchodzili. Lewis rozumie "nie wolno" wiec sie wracal jak podszedl za blisko, ale Diablo? Podbiegl do Lewisa to go chcialam zlapac i zlapalam ale w locie i nie moglam go utrzymac bo tak bardzo chcial zdominowac Lewisa (zapomnial, ze jest o wiele mniejszy i slabszy)
co za mala cholera z niego. On ostatnio strasznie sobie grabi u starszakow....

Dzisiaj sie przekonalam, ze Diablo to imie idealnie dobrane do tej swinki.
Sprzatalam klatki i wypuscilam Lewisa i Diabelka razem ale pilnowalam zeby do siebie nie podchodzili. Lewis rozumie "nie wolno" wiec sie wracal jak podszedl za blisko, ale Diablo? Podbiegl do Lewisa to go chcialam zlapac i zlapalam ale w locie i nie moglam go utrzymac bo tak bardzo chcial zdominowac Lewisa (zapomnial, ze jest o wiele mniejszy i slabszy)