✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx, Wiewiórek i..?✰

Post autor: Dzima »

Słodki maluch :love: gratuluję doświnienia. Teraz czas na nowy transporter, bo 3ka się nie pomieści :lol:
Trzymam kciuki za łączenie :fingerscrossed:
Imienia jeszcze nie ma? Mi pasuje na Gizmo
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Hahaha to jesteśmy rodzina Elwen :D Świnki nas połączyły :lol:

Imie chcę zmienić ale nie mam pojęcia na jakie, miał być Rocco ale wstyd się przyznać po kim :lol:

Co do transportera to nowy na pewno się przyda, bo mój w ogóle jest jednoświniowy ale jak coś to do weterynarza ich w skrzynce plastikowej takiej składanej woziłam, o takiej dokładnie:
Obrazek

A łączenie takie o jest :ok: a oto potwierdzenie
Obrazek
Obrazek

A tu Tasieniek
Obrazek

I trochę maluszka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

I filmik jeszcze z.. klatki.. W skrócie, maluch może wejść Taśkowi na głowę a on co najwyżej trochę pogada i po marudzi ale zero agresji, poza tym odkrywamy wspólnie nowe techniki picia z poidła (bo Duża za nisko je powiesiła z obawy, że mały nie sięgnie) oraz okazuje się że warzywa są jadalne ;) za to Czarny ogólnie ucieka nawet przed tym okruszkiem ale nagle niespodziewanie przegonił małego i zaatakował Taśka :shock: Tasiek po chwili szoku otrząsnął się i przegonił Czarnego. Na razie Tasiek broni malucha ale ciekawe co się będzie działo jak ten zacznie dojrzewać :roll: No nic oby zostało jak jest. Aaa.. i ten trzask na końcu to mi tylko telefon wypadł z ręki ;) To by było na tyle jeśli chodzi o zapowiedzi a teraz czas na seans!
https://www.youtube.com/watch?v=BPZLC32 ... e=youtu.be

Ps. Mały śpi w tunelu, a Tasiek z łbem opartym o jego brzeg i go pilnuje :lol:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Ale ten film ma ustawienia prywatne :(

Mój mąż, jak zobaczył małego to mnie skrzyczał, ze do domu dwie "zwyczajne" rozetki przytargam, a nie taką rodowodową piekność... A jeszcze miesiąc temu marudził, że w ogóle świnki będą :P

Ogólnie to jestem zakochana. Przeuroczy jest... :love:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ale super chłopak! Gratuluję doświnienia! Czyli kolejne świnkowe marzenie spełnione :)

Rozumiem, że z Tasmankiem to się dogaduje doskonale :)?
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Film już działa! Nie miał ustawień prywatnych, tylko poszłam spać jak się przetwarzał więc nie kliknęłam publikuj :P

A mąż niech nie krzyczy bo ja widziałam u Mart_K takie dwa fajne poczochrańce stowarzyszeniowe i gdyby to nie baby to bym z nimi wyszła :lol:
elwen
Miejscowość: skierniewice
Kontakt:

Post autor: elwen »

Lilith, Feluś i ja cieszymy się niezmiernie z takich koneksji :D
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Elwen i my też :buzki:

Asiu tak Tasiek z maluchem dogaduje się pierwsza klasa :D ale za to zaczął znów ganiać za biednym Czarnym a już tak dobrze było między nimi ehh.. no ale Tasiek broni malucha (mimo, że nie ma przed czym) i to dlatego.
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Lilith88 pisze: Asiu tak Tasiek z maluchem dogaduje się pierwsza klasa :D ale za to zaczął znów ganiać za biednym Czarnym a już tak dobrze było między nimi ehh.. no ale Tasiek broni malucha (mimo, że nie ma przed czym) i to dlatego.
Czyli rola "taty" mu się spodobała :D
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

No tak Tasieniek robi za tatusia ale Gery był kiedyś dobrym wujkiem dla Wiewiórka (w sumie nie kiedyś a całkiem niedawno) a dziś się chyba ich wspólna przygoda skończyła właśnie :( Wiewiórek ma pół tyłka wygryzionego i to znów walka na wybiegu a nie w klatce.. W klatce go tak podgryzał w tyłek od czasu do czas robiąc mały strupek za każdym razem a że wszystkie dziabnięcia były obok to Wiewiórek ma wielką łysą plamę na zadzie.. a teraz pod tą wielką łysą plamą ma ogromną dziurę w zadzie :sadness: mam dość sadysty Geronimo.. Jak zwykle Wiewiór oberwał za Taśka którego Gery nie sięga przez kraty.. Wiewiórek zostanie oddzielony do puki się nie zagoi mu tyłek, później spróbuje go łączyć z Taśkiem i jego stadkiem ale i tak czarno go widzę, bo oni się nie lubią. A wracając do tatusio-Tasmana mam nadzieję, że mu to nie minie jak Geremu :glowawmur:

Najgorsze, że Wiewiór Gerego sadystę uwielbia i będzie przykro słuchać jak się wołają..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”