Feluś jest z jedynego do tej pory miotu cudnej Iry Cavia Dafi (mojej ulubinej
 Feluś jest z jedynego do tej pory miotu cudnej Iry Cavia Dafi (mojej ulubinej  i też ulubienicy Pani Ani). Nie tylko Ty go poznałabyś, Pani Ania od razu powiedziała który to świnek i jakie ma imię w rodowodzie i powiedziała, że jest wyjątkowy, bo ma obszerne znaczenie (noo ma piękne
 i też ulubienicy Pani Ani). Nie tylko Ty go poznałabyś, Pani Ania od razu powiedziała który to świnek i jakie ma imię w rodowodzie i powiedziała, że jest wyjątkowy, bo ma obszerne znaczenie (noo ma piękne  )
 )Mój mały to syn czeszki Sabe Fantom Chlum i Usmana Cavia Dafi. Ale może mają jakieś wspólne korzenie, trzeba byłoby rodowody porównać

ale dla niej może bym zrobiła wyjątek
 ale dla niej może bym zrobiła wyjątek  ale 7 świnek w miocie to cud, że Ircia cała i zdrowa
 ale 7 świnek w miocie to cud, że Ircia cała i zdrowa  To może nasze maluchy są spokrewnione przez dziadków
 To może nasze maluchy są spokrewnione przez dziadków  Babcia mojego to Herminone Satin jej rodzice Sweet i Leonidas a dziadek to Jouda i jego rodzice to Rozinka i Ricardo wszyscy poza Rozinką Fantom Chlum.
 Babcia mojego to Herminone Satin jej rodzice Sweet i Leonidas a dziadek to Jouda i jego rodzice to Rozinka i Ricardo wszyscy poza Rozinką Fantom Chlum.