☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Kaoru22
Miejscowość: Kalisz/Toruń
Kontakt:

Re: COOL QUARTET czyli K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: Kaoru22 »

Daj spokój, bardzo dobrze :) Mój narzeczony miał w lutym operację przegrody nosowej, też alergik, astmatyk i już po tygodniu poczuł różnicę. Opinie są różne, jedni mówią że operacja nie pomaga inni że pomaga. Ja widzę że jeśli po operacji stosuje się do zaleceń i leży plackiem 2 dni a potem kilka tygodni unika wysiłku to faktycznie efekty są świetne. Przemek lepiej oddycha, nie chrapie, alergie zdecydowanie się zmniejszyły i do tego astma się wyciszyła. Wiadomo, każdy jest inny ale myślę że warto. Ja też jestem alergikiem ale mam alergie skórne i to niestety dosyć kłopotliwe (chlor, lateks, większość konserwantów, substancji zapachowych) i u mnie odczulanie nic nie dało, z kolei moja dobra znajoma cierpi na alergie wziewne (pyłki, kurz, sierść kota, te sprawy) i odczulanie jest bardzo skuteczne. Ja bym spróbowała na miejscu M., nic nie traci :)
Kawalerów trzech http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=635

Vituś i Dieguś na zawsze w moim sercu :candle:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Ależ pięknoty :)

Ja jednak zostanę przy dwóch świnkach (i pięciu szczurach, i dwójce dzieci :P). W takim układzie będą wszyscy dopieszczeni. Lub rozpieszczeni ;)

Asita - na pocieszenie powiem, że moja mama by się nie zgodziła, żebym u niej którekolwiek swoje zwierzę trzymała... Może jak M. odsapnie, sam zdecyduje się na odczulanie.
katiusha

Post autor: katiusha »

Pani Strzygo, to także niezła i urozmaicona ferajna :lol: Przy okazji - wyczesany awatar, zawsze mnie powala! :peace:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Dziękuję. Ten avatar to projekt (i wykonanie) mojego męża. Był robiony na potrzeby mojego bloga :)
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

katiusha pisze:
Obrazek

:buzki:
Chyba się rozpływam!!! Miodzio na serducho :love: sama słodycz... te twoje pannice to wiedzą jak się ustawić :jupi:
katiusha

Tutti, to od upału :lol: Ale trzeba przyznać, że laski pozę naleśnika maja opanowaną. W klatce okupują w ten sposób Twoje leżanki :buzki:
Foggy

Post autor: Foggy »

tuttifrutti pisze:
katiusha pisze:
Obrazek

:buzki:
Chyba się rozpływam!!! Miodzio na serducho... sama słodycz... te twoje pannice to wiedzą jak się ustawić :jupi:

Chyba się rozpłynęłam przy pierwszym spojrzeniu :o :buzki: Jakie placki! :D
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ale ładnie leżakują :-) Sama słodycz :love:
katiusha

Po pięciu minutach tak zaległy, wyłożone, bo im total makeover w klatce robiłam, a jak wysłałabym na dywanik, to ciekawskie nosy by wsadziły. Już to przerobiłam... I ten pytajnik w gałkach, jak wparowały w trakcie: "A CO TO?! BYŁ DRYBRDZIK A TU JAKIEŚ DREWNIANE WYPIERDKI?!" ( W sensie pelet pod spodem) :lol: A chodziły badawczo po nim jak bociany :laugh:
katiusha

Dziś wybraliśmy się z TŻem i Stasiem i Jędrzejem ( syn TŻa) na baaardzo długi spacer. Chłopaki przedreptali dzielnie ok 6-7 km, ale nawet nie stękneli. Wypuściliśmy się na łono przyrody i laseczkom w darze dostarczyliśmy soczystą trawkę i kwiatki mleczyki :szczerbaty:
Jadło przyjęto entuzjastycznie:

"No szacuneczek dwunożni! Macie od nas trzysekundową pochwałkę wzrokową."

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ach ten entuzjazm w przeżuwaniu :lol: