Dziękujekatiusha pisze:Niezmiennie
Mimi - szuka domu i towarzystwa [Wrocław] - rezerwacja
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- idealna81
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Mimi - szuka domu i towarzystwa [Wrocław]
-
- Kontakt:
Oczywiście, ze będzie dobrze
Za Mimi, aby znalazła się szybko w swoim DS. Trzymam
- idealna81
- Kontakt:
A więc kochani... pomyślnie przeszłam rozmowę przed adopcyjna - mimi będzie moja szukam teraz transportu z Wrocławia do Włocławka. Ja mała będę mogła przyjąć od maja bo musze kupić większą klatkę
Widzę, że status świneczki "wolna". Znalazła już swój nowy dom? Ja szukam właśnie takiego prosiaczka do mojej Tosi pogrążonej w żałobie po swojej towarzyszce Mimi jest do niej bardzo podobna...
-
- Kontakt:
Byłam dzisiaj na wizycie u Idealnej81 w sprawie adopcji Mimi . Pogadałyśmy i było bardzo sympatycznie .
Idealna81 ma swoją świnkę od niedawna, ale już zdążyła ją wyleczyć z grzybicy ( niestety malutka była chora już w sklepie) i wybrała veta polecanego na forum. Sama do niego jeździłam ze swoimi chłopakami . Mimi pakuj walizki .
Idealna81 ma swoją świnkę od niedawna, ale już zdążyła ją wyleczyć z grzybicy ( niestety malutka była chora już w sklepie) i wybrała veta polecanego na forum. Sama do niego jeździłam ze swoimi chłopakami . Mimi pakuj walizki .
- Oldzah
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Właśnie dzisiaj Mimi trafia do zarezerwowanych, więc za znalezienie towarzyszka dla Twojej Tosi. Z pewnością się tutaj znajdzie jakaś samotna panna szukająca nowego kochającego domuManiaa91 pisze:Widzę, że status świneczki "wolna". Znalazła już swój nowy dom? Ja szukam właśnie takiego prosiaczka do mojej Tosi pogrążonej w żałobie po swojej towarzyszce Mimi jest do niej bardzo podobna...
Moje panny: Stefania i Bella
Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
- idealna81
- Kontakt:
Bardzo dziekuje za pozytywną rekomendację , półka na podest zostala wczoraj zakupiona i w tygodniu będzie robiony już Dziękuję rownież za dobre rady, które wzięłam do serca, klatka zostanie zakupiona 2.Maj wieczorem na allegro, więc jak będe juz miała w domu to zapraszam do obejrzenia przygotowanych domków dla swinek. PozdrawiamMiłasia pisze:Byłam dzisiaj na wizycie u Idealnej81 w sprawie adopcji Mimi . Pogadałyśmy i było bardzo sympatycznie .
- idealna81
- Kontakt:
Re: Mimi - szuka domu i towarzystwa [Wrocław] - rezerwacja
Poproszę o rezerwacje Mimi , z góry dziękuję