Balbinka i Fiona za TM :,((
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Balbi i Fiona - Balbinka chora :(
Piękny obraz
Chyba muszę odświeżyć moje malowanie. Tyle zwierzątek uwieczniłam a moich prosiałek jeszcze nie..

martuś zgadza się, każdy bobek cieszy, jakby złotem, za przeproszeniem, był
każdy kęs jak wygrana w totka, to prawda. Przeżywam to że chce jeść a nie może
Próbowałam jej nawet podać starte na tarce warzywka, ale tylko powąchała, ech, pozostaje czekać aż będzie lepiej... Jutro jedziemy do Wrocka na kontrolną wizytę. Damy znać co powie doktor, jak wrócimy
Dzima Dziś Balbina próbowała podjeść CN, coś tam chrupała, bo słyszałam, ale wiele tego nie było, bo CC w ogóle nie tyka
Więc dokarmiamy się nadal.
Kciukajcie za nami dalej

Dzima Dziś Balbina próbowała podjeść CN, coś tam chrupała, bo słyszałam, ale wiele tego nie było, bo CC w ogóle nie tyka

Kciukajcie za nami dalej

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Zaglądam co chwilę i kciukam mocno razem z moimi 4 panami
Balbinko całujemy cię mocno, zdrowiej 

mocno trzymam
ja dokładnie tak samo jak ty przezywam problemy zębowe Maksia i tak samo się ciesze kiedy je i pije
Zdrowych i wesołych świąt wam życzymy

Zdrowych i wesołych świąt wam życzymy

Jesteśmy u moich rodziców na Święta.
A przy okazji dziękuję Maju za życzenia - również życzymy z moimi pannami Wesołego Alleluja!!!
Byłyśmy na wizycie u doktora Piaseckiego. Na moją prośbę sprawdził najpierw stan zdrowia Fionki: brzuszek, ząbki i serduszko. Dziewczynka jest okazem zdrowia
Następna poszła Balbi. Dr zaglądnął do pysia i powiedział że ranka goi się powoli, nie ma stanu zapalnego, ropy, to dobrze. Posmarował rankę maścią i dostałyśmy do domu znowu ten żel którego Balbina nie cierpi, oraz polecenie dalszego dokarmiania.
Jak będzie lepiej (tzn. waga będzie szła w górę, Balbi zacznie skubać jedzenie) to za 2 tygodnie będzie chciał jeszcze zrobić rtg i spróbować jeszcze spiłować tego zęba który jest blisko rany, jak będzie nieciekawie to za tydzień kontrol.
Tak więc wycieczka do Wrocławia udana.
Trzymajcie kciuki dalej, prosimy. Pozdrawiamy

A przy okazji dziękuję Maju za życzenia - również życzymy z moimi pannami Wesołego Alleluja!!!

Byłyśmy na wizycie u doktora Piaseckiego. Na moją prośbę sprawdził najpierw stan zdrowia Fionki: brzuszek, ząbki i serduszko. Dziewczynka jest okazem zdrowia

Następna poszła Balbi. Dr zaglądnął do pysia i powiedział że ranka goi się powoli, nie ma stanu zapalnego, ropy, to dobrze. Posmarował rankę maścią i dostałyśmy do domu znowu ten żel którego Balbina nie cierpi, oraz polecenie dalszego dokarmiania.
Jak będzie lepiej (tzn. waga będzie szła w górę, Balbi zacznie skubać jedzenie) to za 2 tygodnie będzie chciał jeszcze zrobić rtg i spróbować jeszcze spiłować tego zęba który jest blisko rany, jak będzie nieciekawie to za tydzień kontrol.
Tak więc wycieczka do Wrocławia udana.
Trzymajcie kciuki dalej, prosimy. Pozdrawiamy

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Trzymam nadal mocno kciuki
a to piłowanie ząbka bedzie robione pod narkozą czy bez?? 

Gwiazdy śliczne na obrazku i wystarczy do piękna
Czuję, że teraz już będzie z górki z Balbinką
Kciukam oczywiście nieprzerwanie
Również życzę Tobie i całej rodzince spokojnych świąt!

Czuję, że teraz już będzie z górki z Balbinką

Również życzę Tobie i całej rodzince spokojnych świąt!

Dziękujemy serdecznie wszystkim i Dużym i Małym za życzenia świąteczne!!!
Również wszystkim bez wyjątku życzymy Wesołego Alleluja!!!

Również wszystkim bez wyjątku życzymy Wesołego Alleluja!!!