Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Grupa AAA, czyli Agatka, Aishka i Antosia.
I co tam słychać? Lakuś dochodzi do siebie? Jak ty się czujesz?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Lakuś ma sie całkiem dobrze... a jeśli chodzi o mnie to już nie tak optymistycznie. Jestem na zastrzykach i różnych tabletach, póki co boli jak diabli. Coś mi siedzi w kręgosłupie i nie daje się rozgonić. Szkoda mi tylko zwierzaków, bo nawet za bardzo nie mam siły i chęci je wyciągać. Mam nadzieje, że to dziadostwo niedługo przejdzie. Sully ma przełożoną wizytę u groomera na 1. 04 Nie wiem jak ale mam tak zamiar dotrzeć o własnych siłach...

Mam nadzieję, że Ci ulży po leczeniu..

Ja od dwóch lat jestem pod kontrolą onkologiczną ... mam nadzieje, że to tylko .... NIC...katiusha pisze:Współczuję...Moja mama ma takie problemy kręgosłupowe od daaawna..Też zastrzyki co jakiś czas musi przyjąć...
Mam nadzieję, że Ci ulży po leczeniu..
Sully po zmianie fryzury
http://youtu.be/tFsOZFF7roU
Dziękuje za kciuki
Dziewczynki bardzo zrelaksowane bez Aishki. Spokój zapanował straszny i chyba tak już zostanie. Dla przypomnienie stadko w komplecie.

Antośka

Sully po wygoleniu całego grzbietu... Na pierwszy rzut oka nic nie widać ale połowa włosów obcięta. Dla mnie duuuuużo mniej do ogarnięcia. Następnym razem obetniemy więcej falbanki, bo ładnemu we wszystkim ładnie <3

http://youtu.be/tFsOZFF7roU
Dziękuje za kciuki

Antośka

Sully po wygoleniu całego grzbietu... Na pierwszy rzut oka nic nie widać ale połowa włosów obcięta. Dla mnie duuuuużo mniej do ogarnięcia. Następnym razem obetniemy więcej falbanki, bo ładnemu we wszystkim ładnie <3

One wyglądają jak takie słodziachne misiożelki Haribo